Bibliotēku nedēļā, kas Ventspils bibliotēkā norisinās no 23. līdz 30. aprīlim, Galvenā, Bērnu, Pārventas un Gāliņciema bibliotēka, kā ierasts ik gadu, sveiks savus čaklākos lasītājus.

Trešdien, 24. aprīlī, plkst. 17 Bērnu bibliotēkā notiks pasākums Dižlasītājs 2018, kurā dažādās vecuma grupās sveiks 27 lasītājus, kas pagājušajā gadā izlasījuši visvairāk grāmatu. Apkopojot informāciju par čaklākajiem lasītājiem Bērnu bibliotēkā, noskaidrots, ka visvairāk dižlasītāju mācās Centra sākumskolā.

Gāliņciema bibliotēkas čaklākie lasītājus trīs vecuma grupās suminās piektdien, 26. aprīlī, plkst. 16.30 pasākumā Grāmatu direktors. Savukārt Galvenās un Pārventas bibliotēkas lasītāji, kā arī mammas, kas Bērnu bibliotēkā ņēmušas visvairāk grāmatu lasīšanai savām atvasītēm, tiks sveiktas pirmdien, 29. aprīlī, plkst. 17 Galvenajā bibliotēkā.

Par palīdzību un atbalstu kopīgu ideju īstenošanā pateicības saņems arī sadarbības partneri. Visus klātesošos bibliotēka sveiks ar koncertu, kurā muzicēs Ventspils Mūzikas skolas audzēkņi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: