FK Ventspils futbolisti piedzīvojuši šīs sezonas otro zaudējumu Latvijas futbola Virslīgā, šoreiz ar 0:2 piekāpjoties pašreizējiem čempioniem Riga FC futbolistiem.

Pēc nesekmīgas spēles pret Daugavpili ventspilnieki starta sastāvā bija veikusī četras maiņas, pamainīja četrus laukuma spēlētājus. Pat pieteikumā nebija Ingara Stugļa, Romāna Mickeviča (iepriekšējās spēles beigās saņēma spēcīgu sitienu pa kāju un maču beidza klibojot), bet mala palika Pāvels Osipovs un vārtu autors iepriekšējā mačā Žo. Starta sastāvā atgriezās Jevgeņijs Kazačoks, Eliu un Kaspars Svārups, bet otro reizi sezonā laukumā izgāja Haiti spēlētājs Žans Sonijs Alsenā.

Mačs aizritēja ar mājinieku nelielu pārsvaru, tomēr momenti laiku pa laikam veidoja abas komandas, tiesa, ventspilniekiem bija lielas problēmas ar trāpījumu vārtu četrstūrī, tāpēc arī ar rezultāta atklāšanu nesekmējās. 31. to paveica mājinieki, kad Darko Lemajičs saņēma bumbu soda laukumā un apspēlēja Baturinu. Mača izskaņā tieši slaidais serbs atstāja savu komandu mazākumā, jo 76.minūtē teatrāli nokrita Ventspils soda laukumā, par ko saņēma otro brīdinājumu.

Ventspils vairākumā enerģiski uzbruka un apšaudīja sāncenšu vārtus, taču nogulēja pretuzbrukumu – Armands Petersons nogādāja bumbu Aleksejam Višņakovam, kurš nonāca vienatnē pret Baturinu un bija precīzs. Arī goda vārtus ventspilniekiem gūt neizdevās, tā pirmo reizi šajā sezonā paliekot sausā un piedzīvojot otro zaudējumu.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -2
    keda 15.04.2019, 17:03:24

    Ja nebūtu zāģis pret Jelgavu un niča Dpili, lielu bēdu par šito zaudējumu nebūtu, bet šobrīd baigi derēja kāds punkts. Pret RFS būs vēl smagāk... It kā galīgi bēdīgi neizskatās, bet uzbrukumu veidošana buksē, ko gan var saprast, ja čalis, ap kuru viss ta arī grozījās, pamet komandu jau sezonas sākumā...

  • -1
    Latvija pāri visām! 15.04.2019, 17:12:27

    Žans no Haiti?
    Tad jau būs kādu vellu parāvis līdz.

  • 0
    еs 16.04.2019, 15:09:45

    Izskatās, ka zeltu sadalīs divi vadošie Rīgas klubi, bet pārējie savā starpā cīnīsies par 3.vietu un varbūt arī Latvijas Kausu.
    Gaidāms sarežģīts gads, tāpēc jāstrādā nākotnes vārdā.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: