23. starptautiskajā čempionātā kikboksā WAKO “Latvia OPEN 2019” piedalījās arī 12 sporta kluba “Favorīts” dalībnieki. Visi sportisti piedalījās Kick Light disciplīnā.

Daniels Likovs (vecums 16-18 gadi) svara kategorijā -69 kg ieņēma pirmo cīņu pirms grafika un uzvarēja otrā cīņā pret sportistu, kurš ir Ukrainas čempions, iegūstot pirmo vietu.

Maikls Gasanovs (vecums no 16 līdz 18 gadiem) svara kategorijā -63 kg piedalījās divās cīņās un ieguva pirmo vietu.

Danils Galkins (vecums 16-18 gadi) svara kategorijā -57 kg aizvadīja vienu cīņu un tika uzvarēts.

Aleksandrs Kuzņecovs (13-15 gadi) svara kategorijā +69 kg piedalījās divās cīņās un ieguva pirmo vietu finālā.

Ļuba Sazenenko (vecums no 16 līdz 18 gadiem) svara kategorijā -56 kg piedalījās savās pirmajās sacensībās, bet tika uzvarēta un ieņēma otro vietu.

Edgars Tumiņš (16-18 gadus vecs) svara kategorijā + 94 kg aizvadīja divas cīņas un guva uzvaru.

Dans Kristiāns Likovs (10-12 gadus vecs) svara kategorijā -37 kg devās garākā ceļā uz uzvaru: viņš aizvadīja četras cīņas, ieguva pirmo vietu un kausu par labāko tehniku ​​(10-13 gadu vecumā).

Ņikita Likovs (vecumā no 8 līdz 9 gadiem) svara kategorijā -36kg uzvarēja divās cīņās, bet finālā zaudēja pretiniekam no Klaipēdas.

Roberts Grigorjevs (vecums no 8-9 gadiem) svara kategorijā +36 kg piedalījās divās cīņās un uzvarēja.

Timofejs Rupato (vecums 8-9 gadi) svara kategorijā -29 kg ieguva vietu finālā.

Arī šajā gadā pirmo reizi Latvijas čempionātā bija sitieni un ātruma sasniegumi četrās vecuma grupās. Aleksandrs Kuzņecovs vecumā (13–15 gadi) un Ņikita Likovs vecumā (8-9 gadi) ieņēma pirmo vietu.

Saskaņā ar Latvijas čempionāta rezultātiem KL nodaļā sporta klubs ieguva pirmo vietu starp komandām. Kopējā kopvērtējumā - otro vietu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: