Aizvadītas vairākas starptautiskās sacensības vieglatlētikā telpās, kurās ar labiem rezultātiem startēja Ventspils olimpiskās vienības sportisti Māra Grīva, Ildze Bortaščenoka, Mareks Ārents un Jānis Leitis.

Čehijas pilsētiņā Nehvizdi notika starptautiskās sacensības vieglatlētikā telpās, kurās piedalījās Māra Grīva un izcīnīja pirmo vietu tāllēkšanā ar šosezon tālāko lēcienu – 6,41 m. Mārai tika ieskaitīti trīs no sešiem lēcieniem, turklāt arī pārējie divi bija solīdā tālumā (6,23 un 6,33), bet uzvaru atnesa otrais mēģinājums. Ventspilniece par diviem centimetriem apsteidza itālieti Lauru Strati un par pieciem – Lusiu Vadlejhu no Slovākijas.

Interesanti, ka šajās sacensībās notika arī savdabīga komandu cīņu – izlozē tika salikti kopā tāllēcēja un tāllēcējs, kuru rezultātus summējot, noskaidroja uzvarētājus. Grīvu izloze saveda kopā ar urugvajieti Emanuelu Laso, kurš vēlāk kļuva apr uzvarētāju vīru konkurencē, tā kā loģiski, ka arī dueta kopīgais rezultāts bija labākais sacensībās.

Tartu jau septīto reizi notika savulaik izcilā un populārā igauņu trenera Martina Kutmana (1928-2012) piemiņas sacensības vieglatlētikā telpās, kurās piedalījās kārtslēcēji Mareks Ārents un Ildze Bortaščenoka. Mareks izcīnīja pirmo vietu ar rezultātu 5,25 m, bet Ildze ar rezultātu 3,85 m bija trešā.

Starptautiskās sacensības Francijas pilsētā Valdereijā piedalījās Jānis Leitis, kurš 400 m distanci veica 47,80 sekundēs un ierindojās dalītā 5.-6. vietā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: