Uzvaru sēriju Latvijas-Igaunijas līgā turpina BK Ventspils basketbolisti, kas nedēļas nogalē tika pie divām uzvarām viesos un līdz ar to jau izcīnījuši 21 panākumu pēc kārtas.

Vispirms ventspilnieki viesojās Tallinā pie Kalev/TLU komandas, kuru otrajā ceturtdaļā iedzina zemē, uzvarot 29:8 un izvirzoties vadībā 49:27. Otrā puslaika sākumā pēc Entonija Bīna iespaidīga trieciena no augšas viesi panāca jau +26 (56:30), taču mājiniekiem pēc tam padevās iespaidīga atspēlēšanās. Ceturtā ceturtdaļas ievadā komandas šķīra vien deviņi punkti (62:53), taču tad beidzot modās arī Ventspils, kas līdz mača beigām sameta par desmit punktiem vairāk, svinot drošu uzvaru 84:65.

Rezultatīvākais aizvadītajā mačā ar 24 punktiem un septiņām atlēkušām bumbām bija Māris Gulbis, 12 punktus pievienoja Ingus Jakovičs, bet deviņu punktus un septiņas bumbas Jānis Bērziņš.

Smagāk Ventspilij klājās Pērnavā, kur izšķirošo pārsvaru izdevās panākt tikai otrajā puslaikā. Pēc desmit spēles minūtēm mājinieki bija vadībā 17:12, pēc pirmā puslaika tablo vēstīja 34:34, bet trešajā ceturtdaļā viesi pamanījās iekrāt desmit punktu pārsvaru un tikt vadībā 64:54. Parnu Sadam basketbolistiem četras minūtes līdz mača beigām izdodas tikt trīs punktu attālumā (71:68), bet izšķirošajos brīžos labāk spēlē Ventspils, tiekot pie uzvaras 82:72.

Rezultatīvākais ventspilnieku rindās ar 19 punktiem Rihards Lomažs, kuram arī piecas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles. Ārons Džonsons sameta 18 punktus un izdalīja desmit rezultatīvas piespēles. Savukārt Usmana Dramē kontā 13 punkti, septiņas atlēkušās bumbas, bet Māris Gulbis pievienoja 12 punktus un izcīnīja astoņas atlēkušas bumbas.

Jau trešdien Ventspils savā laukuma uzņems Jūrmalas basketbolistus, kuri turnīra tabulā šobrīd ar 11 uzvarām ieņem sesto vietu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: