Venta 2002 hokejisti kārtējā Junioru attīstības hokeja līgas mačā savā laukumā ar 6:4 prata apspēlēt čempionāta līderus Daugavpils Dinaburgas spēlētājus, revanšējoties par zaudējumiem pirmajās divās spēlēs.

Komandu pirmajās divās spēlēs ar 60 cīņas minūtēm nepietika, turklāt uzvara abos gadījumos tika Dinaburgai. Vispirms Ventspilī neizšķirti noslēdzās visas trīs trešdaļas (1:1, 2:2, 0:0), bet papildlaikā jau 19. sekundē viesi guva uzvaras vārtus. Daugavpilī mājinieki izglābās 17 sekundes pirms pamatlaika beigām, bet uzvaru nodrošināja pēcspēles metienu sērijā – 6:5.

Sezonas trešajā cīņā pēc divām trešdaļām šķita, ka šoreiz ventspilnieki tiks pie drošas uzvaras pamatlaikā, jo, pateicoties diviem Raivo Freidenfelda vārtu guvumiem un Ralfa Brasla hettrikam, komanda bija vadībā ar 5:1. Šāds rezultāts saglabājās līdz trešā perioda vidum, kad mājinieki paši pasniedza sāncenšiem iespēju izglābties. Vispirms tika nopelnītas 5+20 minūtes, bet jau šī mazākuma laikā, īsi pēc tam, kad Dinaburga bija iemetusi otro ripu, sekoja vēl viens noraidījums. Viesi izmantoja arī divu vīru pārsvaru, sešas minūtes līdz spēlēs beigām pietuvojoties līdz 5:3.

Vēl pēc trim minūtēm Dinaburga iemeta arī mazākumā, intrigu uzkarsējot vēl vairāk, tomēr šoreiz papildlaiks vai pēcspēles metienu sērija nepieciešama nebija. Pēdējās sekundēs Elvis Kaimiņš izkārtoja iespēju Nikam Bērziņam un Venta 2002 svinēja uzvaru pamatlaikā 6:4. Vēl jāpiebilst, ka Edgaram Cgojevam šajā mačā – trīs rezultativitātes punkti par piespēlēm, Braslam kopumā četri, bet Freidenfeldam – trīs punkti.

Ventai 2002 regulārajā sezonā atlikušas vēl astoņas spēles, bet nākamā 10. februārī risināsies Ventspilī, kad ledus hallē viesosies HS Rīga 2002 spēlētāji.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: