Pagājušās nedēļas nogalē pie divām uzvarām ASV studentu čempionātā tika Leiksuperioras Lakers hokejisti, turklāt otrā no tām izcīnīta ar ventspilnieku Mareku Mitenu vārtos.

Otrā mača pirmais periods noslēdzās bez vārtu guvumiem, otrā sākumā pirmie tika atslēgti tieši Mitena vārti, bet trešdaļa noslēdzās Lakers labā – 3:2. Izšķirošajā periodā tika gūti vieni vārti, un to vairākumā paveica Mitena komanda, tā svinot uzvaru ar 4:2. Mareks atvairīja 26 no 28 sāncenšu metieniem un šis sezonas deviņās spēlēs tika pie piektās uzvaras (divas sausās uzvaras, atvairīti 92,3% metienu).

Pirmajā mačā ar Niku Kosofu vārtos Lakers svinēja uzvaru ar 6:3, bet kopumā komandas rēķinā tagad ir 18 panākumi, kas WCHA divīzijas tabulā ļauj ieņemt augsto trešo vietu. Jāpiebilst, ka šie divi panākumi ļauj komandai par divām pozīcijām pakāpties nacionālajā rangā un tagad ieņemt 18. vietu.

Regulārajā sezonā, kas noslēgsies 2. martā, komandai vēl atlikuši seši mači, no kuriem četri jāaizvada savā laukumā. Izslēgšanas spēlēs iekļūst konferences astoņas labākās komadas.

WCHA konferences kopvērtējums

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: