Soļotājs Ruslans Smolonskis kļuvis par Latvijas čempionu soļošanā telpās, bet Māra Grīva tikusi pie jau kārtējās šis ziemas sezonas uzvaras tāllēkšanā.

Aizvadītās nedēļas nogalē Rīgas Sporta manēžā ar daudzcīņnieku un soļotāju sacensībām aizsākās Latvijas 2019. gada čempionāts telpās, kurā arī piedalījās Ventspils olimpiskās vienības, augstas klases sagatavošanas centra un sporta skolas Spars sportists Ruslans Smolonskis. Viņš jau trešo gadu pēc kārtas kļuva par Latvijas čempionu 5000 m distancē, šoreiz to veicot 20:37.50. Jāpiebilst, ka konkurence bija tika pat tradicionāli neliela, jo sacensībās pieaugušo grupā piedalījies vien trīs sportisti. Otrā vieta tika apsteigta par 12 sekundēm, bet trešā – par nepilnām divām minūtēm.

Čehijas pilsētiņā Otrokovicē notika starptautiskās sacensības vieglatlētikā telpās, kurās piedalījās Ventspils olimpiskās vienības sportiste Māra Grīva un izcīnīja pirmo vietu tāllēkšanā. Mārai veiksmīgi bija visi seši lēcieni un tie visi bija tālāki par sešiem metriem, labākajā mēģinājumā sasniedzot 6,24 m (pārējie 6.,1; 6,13; 6,21; 6,23; 6,22). Līdz šim sezonas labāko rezultātu Grīva sasniedza Kuldīgas Katrīnas kausā 2019, kurā izcīnīja pirmo vietu ar rezultātu 6,36 metrus tālu lēcienu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: