FK Ventspils futbolisti turpina gatavošanos jaunajai sezonai, kurā komandas rindās spēlē arī 22 gadu vecais Latvijas pussargs Ingars Sarmis Stuglis, par kura pievienošanos komandas paziņoja šonedēļ.

Karjeru Latvijas futbola elitē Ingars Sarmis Stuglis sāka Metta/LU, bet pēdējās divas sezonas viņš aizstāvēja Jūrmalas Spartaka krāsas un 2017. gadā kļuva par Latvijas čempionu. Ingars regulāri tika saukts uz Latvijas U21 izlasi.

Kopumā Latvijas čempionātā Stuglis aizvadījis 103 mačus un iesitis 7 vārtus.

«Futbolistam vienmēr jāizvirza sev arvien nopietnāki uzdevumi, pacelšanās jaunā spēles līmenī. Daudzējādā ziņā tādēļ pārgāju uz Ventspili, jo te ambīcijas un kluba vēsture neprasa papildus komentārus. Tāpēc, kad parādījās Ventspils variants, daudz nedomāju, jo tādu iespēju obligāti vajag izmantot. Nostiprināties komandas sastāvā, palīdzēt tai, cīnīties par čempionu titulu un uzvarēt – tie ir mani mērķi jaunajā sezonā,» savas sajūtas pēc pārejas komentē pussargs.

Spēlētājs ar jauno komandu jau aizvadījis pirmos treniņus un šobrīd ar visu ir apmierināts, lai gan neslēpj, ka viegli nav: «Tas ir tikai loģiski, jo gatavošanās sezonai tikai sākusies. Īpaša satraukuma par kaut ko man nav, jo daudzus puišus zināju agrāk, piemēram, spēlējot jaunatnes izlasē. Laikam jau Kasparu Svārupu tagad var nosaukt par manu gidu pilsētā. Jaunu seju arī daudz, bet tāpēc jo interesantāk. Galvenais - ātrāk iejusties kolektīvā, nopietni strādāt un pierādīt treneriem, ka varu būt noderīgs. Esmu tam gatavs.»

«Mēs turpinām meklēt futbolistus, kuri var pastiprināt mūsu komandu, dot tai, kā mēdz teikt, svaigas asinis. FKV vajadzīgi futbolisti, kuri izsalkuši pēc uzvarām, gatavi cīnīties par rezultātu vienmēr un nepārtraukti. Tāds arī ir Ingars Stuglis, kuram sekoja līdzi jau no Mettas/LU laikiem,» jaunā futbolista piesaistīšanu komentē FK Ventspils sporta direktors Andrejs Butriks.

Jāatgādina, ka pagājušajā sezonā ventspilnieki paziņoja par cita Latvijas pussarga Romāna Mickeviča pievienošanos komandai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: