Sporta hallē „Pārventa” notika starptautisks bērnu telpu minifutbola turnīrs “FK Ventspils kauss 2019” divās vecuma grupās - U-10 (2009. dz. g.) un U-8 (2011. dz. g.).

Vecuma grupā U-10 piedalījās 8 komandas no Lietuvas (FM Klaipeda, FA Šiauliai, FK Banga un FK Atlantas) un Latvijas (FA Ventspils, Ventspils olimpiskā cerība, FK Nīca un JFA Jelgava), bet U-8 vecuma grupā arī piedalījās 8 komandas no Lietuvas (FM Klaipeda un FM Šiauliai) un Latvijas (FA Ventspils, Ventspils olimpiskā cerība, FK Tukums 2000/TSS, RFK (Rīga), FK Nīca un FC Supernova).

U-10 grupā par uzvarētājiem kļuva FA Ventspils komanda, otrajā vietā JFA Jelgava, bet trešie FK Atlantas. Otra mūsu komanda “Cerība” ierindojās 5. vietā. Par turnīra rezultatīvāko spēlētāju kļuva ventspilnieks Ņikita Solomonovs, kuram 7 vārtu guvumi. Cerības komandā labākais vārtu guvējs Artjoms Voznijs - 3 vārti.

U-8 grupā par labāko komandu kļuva FK Tukums 2000/TSS, otrajā vietā Rīgas futbola klubs, bet trešie FC Supernova. FA Ventspils akadēmija ierindojās 4. vietā, bet Cerība 6. vietā. Ventspils komandās par labākajiem vārtu guvējiem kļuva Raens Vimba (FA Ventspils) un Gustavs Rudzroga (Cerība).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: