4. janvāra vakarā nelaimes gadījumā cieta Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta automašīna, kura bija devusies izsaukumā pie pacienta. Avārija notika Riņķa un Vītolu ielas krustojumā. Ātro mašīna brauca pa galveno ceļu, bet Audi vadītājs ietriecās tajā. Avārijā ir cietušie.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova informē, ka 4. janvārī ap plkst. 22:40 Valsts policijā saņemta informācija no ārstniecības iestādes par to, ka Vītolu ielā noticis ceļu satiksmes negadījums.

Sākotnējā informācija liecināja par to, ka 2000. gadā dzimis jaunietis, vadot automašīnu "Audi" pa Vītolu ielu, krustojumā ar Riņķa ielu nedeva ceļu pa galveno ceļu braucošajam transportlīdzeklim "Volkswagen", kuru vadīja 1981. gadā dzimis vīrietis, kā rezultātā notika sadursme un automašīna "Volkswagen" apgāzās. Negadījuma rezultātā cieta divas automašīnas "Volkswagen" pasažieres, kuras ar gūtajām traumām nogādātas medicīnas iestādē.

Vēlāk medicīnas iestādē vērsās arī pats transportlīdzekļa "Volkswagen" vadītājs, kuram konstatēti ķermeņa sasitumi. Noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrēšanas protokols.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: