Jaunrades namā pie galdiem sēdās Kurzemes šahisti, lai piedalītos Ventspils atklātajā čempionātā, kurā trīs grupās piedalījās 82 šahisti no Ventspils, Kuldīgas, Liepājas, Dundagas un Talsiem.

Iesācēju grupā bija vislielākā konkurence, jo tajā sacentās 38 dalībnieki, starp tiem arī trīs ventspilnieki – Niklāvs Kutumovs, Artjoms Berestovs un Darja Ivanovska. Labāko rezultātu no ventspilniekiem sasniedza Niklāvs, ar pieciem punktiem dalot 2.-7. vietu. Diemžēl papildrādītāji viņam neļāva ieņemt godalgotās vietas, tomēr ar uzrādīto rezultātu viņš izpildīja ceturto sporta klasi. Abi pārējie ventspilnieki ar četriem punktiem dalīja 11.-16.vietu, bet Darja ieguva trešo vietu meiteņu konkurencē.

Ceturto sporta klašu grupā 26 dalībnieku konkurencē bija seši ventspilnieki, bet labākais no viņiem šoreiz bija Markuss Kutumovs, ieņemot dalītu 4.-5. vietu. Trešo sporta klašu grupā ventspilnieks Mihails Proščenko ar pieciem punktiem dalīja 1.-5. vietu, bet papildrādītāji viņu ierindoja ceturtajā pozīcijā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: