Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 12. decembra plkst. 6.30 līdz 13. decembra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Kurzemes reģiona brigāde saņēma četrus izsaukumus – vienu uz ugunsgrēku dzēšanu un divi uz glābšanas darbiem, bet viens izsaukums bija maldinājums.

Plkst. 23.40 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Stendes ielu, kur divstāvu dzīvojamā mājā bija jūtams sadūmojums. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka pirmā stāva dzīvoklī dega grīda 0,5m2 platībā. Ugunsgrēks likvidēts pirms VUGD ierašanās un dzīvojamās mājas kaimiņi no piedūmotās ēkas izglāba vienu cilvēku.

Visā Latvijā pagājušajā diennaktī VUGD saņēma 38 izsaukumus – 18 uz ugunsgrēku dzēšanu, 10 uz glābšanas darbiem, bet 10 no izsaukumiem bija maldinājumi.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Ivars Jansons 13.12.2018, 11:41:37

    Iespaidīga bilde, vai ne? Mēs ar Domes Blumbergu to redzējām klātienē! Laime visaugstākā, ka dzēsēji Karlīnes ielā paklausīja mani, un izglāba vismaz Jūras vārtus!!! No piecām mašīnām, kas tur bija, vienīgā darba kārtībā bija ekipāža no VNT!!! MALAČI!!! Tur sadega viss, kas varēja sadegt...

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: