Līdz 20. decembrim risināsies balsojums par uzvarētāju Gada atzinība sportā jaunajā nominācijā Ventspilnieku simpātija sportā.

Balsošanai izvirzīti desmit pretendenti, starp kuriem ir gan sportisti, gan sporta klubi un tie ir:

Santa Blumberga – Ventspils kērlinga kluba spēlētāja, 2018. gada Eiropas čempionātā kērlingā sieviešu komandām 5. vietas ieguvēja Latvijas izlases sastāvā, Latvijas čempione kērlingā jaukto pāru konkurencē startējot kopā ar Ritvaru Gulbi.

Uvis Balinskis – hokeja kluba Dinamo un Latvijas izlases spēlētājs, šajā sezonā Kontinentālās hokeja līgas čempionātā 17 spēlēs guvis 1 vārtus un atdevis 4 piespēles.

Madars Apse – viens no populārākajiem Latvijas skeitbordistiem, šajā gadā kā viens no 50 pretendentiem bija izvirzīts prestižajai pasaules gada skeitera balvai Skater of the Year.

Ernests Zēbolds – BMX frīstaila braucējs, kurš pārstāv Rave BMX komandu, šajā gadā izcīnīja augsto 12. vietu Pasaules kausa izcīņas posmā, kas ir augstākais Latvijas sportistu panākums UCI līmeņa BMX frīstaila sacensībās.

Basketbola klubs Ventspilsdesmito reizi kļuva par Latvijas čempionu, finālsērijā ar 4:2 pārspējot VEF. Startē FIBA Čempionu līgas turnīrā.

Futbola klubs Ventspils – izcīnīja sudraba medaļas Latvijas čempionātā un spēlēja Latvijas kausa finālā, kur pēcspēles sitienu sērijā piekāpās Riga FC komandai.

Hokeja klubs Venta 2002 – otro gadu pēc kārtas kļuvuši par Latvijas 1. līgas čempioniem.

Pludmales volejbola klubs Bloks – kļuva par Latvijas pludmales volejbola čempionāta uzvarētājiem komandu ieskaitē.

Volejbola klubs Ventspils – otro gadu pēc kārtas komanda kļuva par Latvijas Nacionālās līgas 1. divīzijas uzvarētājiem.

Motoklubs Rodeo – 11. reizi kļuvuši par Latvijas klubu čempionāta uzvarētājiem.

Par pretendentiem iespējams nobalsot Ventspils pilsētas portāla aptaujā vai aizpildot pieteikumu anketu un iemetot to urnās Olimpiskā centra Ventspils basketbola halles foajē vai Pārventas bibliotēkā. Balsojums notiks līdz 20.decembra plkst. 24.

Astoņās citās nominācijās – Labākā sportiste, Labākais sportists, Labākais treneris, Cerība sportā, Paraugs sportā, Gada labākā komanda sportā, Gada sporta seniors un Mūža ieguldījums sportā –, izvērtējot iedzīvotāju ierosinātās kandidatūras, uzvarētājus noteiks profesionāli jomas pārstāvji.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -6
    keda 12.12.2018, 09:29:01

    Nu kāpēc visus vienā putrā? It kā jau ir pelnījuši, bet ko tad pēc gada darīs? Un vai tad šie klubu neviens nav starp pretendentiem uz balvu?
    Laikam jau es par Balinski, tāds nepelnīti piemirsts Ventspilī :)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: