Latvijas jaunatnes frisbija čempionātā jauktajā grupā, kas risinājās Ogrē, desmit skolu komandu konkurencē pēc četru gadu pauzes triumfēja Ventspils 4. vidusskolas spēlētāji.

Finālā ceturtie tikās ar Ventspils 6. vidusskolas komandu un bija pārāki ar 12:9. Abas finālistes tikās arī grupas spēlē, kurā 4. vidusskola atspēlēja divu punktu deficītu un uzvarēja 8:7. Pusfinālā 6. vidusskola sagādāja pirmo zaudējumu (9:6) stabilu sniegumu rādošajai Rīgas 34. vidusskolai, kamēr 4. vidusskola paveica teju neiespējamo, atspēlējoties no 6:8 un uzvarot Ogres 1. vidusskolu ar 9:8. Bronzas finālā mājinieki revanšējās Rīgas 34. vidusskolai un guva panākumu ar 12:8.

Piekto un sesto vietu sacensībās dalīja Valmieras Viestura vidusskola un Salaspils 1. vidusskola, kamēr divas pozīcijas zemāk bija Inčukalna Pamatskola un Āgenskalna Valsts ģimnāzija. Devītajā vietā palika Valmieras Tehnikums, savukārt desmitie bija Ventspils Tehnikuma audzēkņi.

Spēles gara balvu ieguva Valmieras Viestura vidusskola, bet rezultatīvākie turnīrā bija Juris Miezītis (Ogres 1. vidusskola) un Kristīne Lazdāne (Ventspils 4. vidusskola), kura arī saņēma vērtīgākās spēlētājas balvu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: