Ventspils pilsētā un novadā reģistrētas vairākas zādzības, bet divi vīrieši pieķerti brīdī, kad viņi reibumā vadīja transportlīdzekli.

Popes pagastā 1977. gadā dzimis vīrietis, būdams alkoholisko dzērienu ietekmē, transportlīdzekli vadīja pa vietējās nozīmes ceļu, bet Ventspilī, Kuldīgas ielā, četros naktī tika aizturēts 1985. gadā dzimis vīrietis, kurš iereibis stūrēja automašīnu Volvo S 40. Abos gadījumos uzsākti kriminālprocesi.

Tāpat reģistrētas arī vairākas zādzības, tajā skaitā arī velosipēdu, kas ziemai raksturīgs mazāk. Strādnieku ielā tika konstatēts, ka no neaizslēgta pagalma pazuduši trīs velosipēdi, velosipēda piekabe un lieto disku komplekts. Vēl viens velosipēds nozagts Saules ielā.

Savukārt Talsu ielā iekļūts tirgus kioskā un nozagtas dažādas preces. Saistībā ar notikušo aizturētas divas personas un uzsākts kriminālprocess. Zagļi paviesojušies arī kādā dzīvoklī Fabrikas ielā, kurā uzlauztas durvis, izjaukta iekšējā kārtība un nozagtas dažādas mantas. Ausekļa ielā no neaizslēgtas garāžas nozagti dažādi instrumenti, bet no neaizslēgtas automašīnas – navigācijas sistēma.

Kādā Depo ielas dzīvoklī nozagti divi maki, kuros atradās dokumenti un nauda, bet Akmens ielā 2006. gadā dzimušam zēnam nozagts mobilais telefons pelēkā krāsā.

29. novembrī ap plkst.17 saņemta informācija no VUGD par to, ka Ventspils novadā, Tārgales pagastā kādās mājās deg garāža. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka deg pašbūvēta garāža, kur bijusi ierīkota darbnīca, bet aizdegšanās iemesls varētu būt īssavienojums ūdens sūknī. Ugunsgrēkā neviens nav cietis, bet izdeguši aptuveni 30 kvadrātmetri telpas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: