Olimpiskā centra „Ventspils” ledus hallē aizvadīts Ventspils Amatieru hokeja līgas (VAHL) 2018./2019. gada sezonas 1. posms un tajā piedalījās 6 komandas, kuras tika sadalītas divās apakšgrupās.

A apakšgrupā spēlēja Ventspils novads 2, Marbella, Rajons, bet B apakšgrupā Ventspils novads, Ego Hockey, Kurekss. Turnīrā kopumā tika aizvadītas 9 spēles. Katras spēles ilgums 2x13 min, nepieļaujot neizšķirtus, bet vajadzības gadījumā izpildot pēcspēles metienu sērijas.

A grupā savstarpējās spēlēs 2 uzvaras un 6 punktus guva Ventspils novads 2, otro vietu ieņēma Marbella, bet trešie palika Rajona hokejisti.

B grupā visās ļoti spraigās spēlēs 6 punktus un 1. vietu izcīnīja Ventspils novads komanda, otro vietu izcīnīja Kurekss, bet trešie - Ego Hockey no Liepājas.

Līdz ar to par 5. vietu pirmajā posmā tikās Ego Hockey un Rajons, kur Ego ar 8:0 svinēja pārliecinošu uzvaru 6. vietā atstājot Rajonu.

Spēlē par 3. vietu tikās Marbella ar Kureksu, kur uzvarētājs tika noteikts pēcspēles metienu sērijā. Marbella bija meistarīgāka un svinēja uzvaru ar 2:1.

Pirmā posma finālā tikās abas Ventspils novada komandas. Ļoti veiksmīgi iesāka 2. komanda, kas jau pirmajās minūtēs izvirzījās vadībā ar 3:0. Tad pirmā komanda sāka pakaļdzīšanos, bet pietrūka spēles laika. Līdz ar to ar rezultātu 4:3 pirmajā posmā uzvaru izcīnīja Ventspils novads 2.

Turnīra labākie spēlētāji: Tomašs Saušs (Marbella), Kārlis Ezers, Sandis Miltovičs, Ričards Putniņš, Niks Bērziņš (Ventspils novads 2).

Otrais Ventspils Amatieru hokeja līgas (VAHL) 2018./2019. gada sezonas posms notiks 8. decembrī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: