Junioru attīstības hokeja līgā sekmīgi cīnīties turpina Venta 2002 komanda, kas kārtējā mačā savā laukumā ar 4:2 pieveica Zemgale Juniors spēlētājus.

Zemgalieši pirmajās spēlēs pie punktiem tikuši nebija, kamēr ventspilnieki atrodas turnīra tabulas galvgalī, tāpēc skaidrs, ka spēles favorīti bija mājinieki. Pirmajā periodā favorīta statusu apliecināja divi Elvja Kaimiņa vārtu guvumi, taču pēc divām trešdaļām Ventas pārsvars bija minimāls – 2:1.

Trešā perioda vidū ventspilnieki izmantoja skaitlisko vairākumu, Uvim Grosmanim panākot jau 3:1, bet nepilnas trīs minūtes līdz mača beigām viņš meta precīzi vēlreiz, turklāt arī šajā gadījumā mājiniekiem laukumā bija par vienu spēlētāju vairāk. Mača izskaņu mazākumā jau nācās aizvadīt Ventai 2002, viesi vienus vārtus atguva, bet tas arī bija viss – ventspilnieku uzvara 4:2.

Jāpiebilst, ka ar trim piespēlēm šajā mačā izcēlās Ansis Brikainis, bet ar divām – Edgars Cgojevs un Kristers Petraškevičs.

Nākamo maču Venta 2002 aizvadīs 23. oktobrī savā laukumā, kad pie mums viesos Daugavpils Dinaburga, kas pagaidām aizvadījusi par vienu maču mazāk un par trim punktiem atpaliek no ventspilniekiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: