Futbola klubs Ventspils uz pieciem gadiem pagarinājis līgumu ar jauno futbolistu Raenu Tālbergu, kurš šajā sezonā debitējis gan Latvijas čempionātā un kausa izcīņā, gan Eirokausos.

18 gadus vecais Tālbergs šosezon piedalījies sešos Virslīgas mačos un divās kausa spēlēs, turklāt ceturtdaļfinālā cīņā ar Liepāja/Mogo tieši viņš papildlaikā guva uzvaras vārtus. Tāpat viņam sanāca debitēt arī Eiropas līgā.

Jaunais futbolists par līguma pagarināšanu ir priecīgs un neslēpj, ka tas viņam bijis arī patīkams pārsteigums: «No pirmās dienas galvenajā komandā sapratu, ka iespēja būs, ka jaunajiem spēlētājiem tiešām uzticas pa īstam. Tas dod papildus spēkus. Pirms sezonas pat iedomāties nevarēja, ka spēlēšu Virslīgā, ka iesitīšu Liepājai Latvijas kausa ceturtdaļfinālā izšķirošos vārtus un ka 17 gados spēlēšu Eiropas līgā pret Luftetari un vēl jo vairāk pret Bordeaux. Tā ir unikāla pieredze, par kuru esmu ļoti pateicīgs treneriem un, protams, visiem saviem partneriem komandā. Darīšu visu, lai arī turpmāk būtu vajadzīgs komandai un uzvarētu kopā ar to.»

Savukārt kluba sporta direktors Andrejs Butriks uzsver paša spēlētāja nopelnus un progresu: «Viņš pilnīgi noteikti pelnījis pagarināt kontraktu un izjust, ka mūsu klubs viņam uzticas un neatstāj bez ievērības viņa pūles, neatlaidību un kvalitatīvo darbu. Mēs vairākkārt esam teikuši, ka obligāti dosim iespējas mūsu jaunajiem futbolistiem, FKV Akadēmijas audzēkņiem. Galvenais, strādājiet, pierādiet, pildiet treneru un vadības prasības, esiet vienmēr gatavi izmantot iespējas. Tālbergs ir lielisks piemērs visiem jaunajiem puišiem. Ar pirmo treniņu šajā gadā viņš sāka strādāt ar visu spēku, pildīt visu, ko no viņa prasa, pilnībā uzticēties klubam, un, lūk, rezultāts. Uzbrucēja progress ir acīmredzams visiem, un mēs esam pārliecināti, ka Raens vēl augs.»

Sestdien ventspilnieki aizvadīs kārtējo Virslīgas maču, viesos tiekoties ar Liepāja/Mogo.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    Latvija pāri visām! 05.10.2018, 13:14:44

    Malacis puisis!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: