Latvijas individuālajā čempionātā novusā aizvadīta pirmā kvalifikācijas maču kārta, kas veiksmīga izrādījās arī trim Ventspils spēlētājiem.

Pirmajā posmā piedalījās gandrīz 200 spēlētāju, kas bija sadalīti deviņās grupās. Pieci ventspilnieki spēlēja Liepājā, bet labāko desmitniekā 21 spēlētāja konkurencē iekļuva trīs. Par sacensību uzvarētāju kļuva Arvīds Reinbergs, Ilmārs Raģis ieņēma astoto vietu, bet Egīls Ozoliņš bija starp septiņiem spēlētājiem, kas dalīja 8.–14. vietu, galu galā finišējot tieši uz robežas – desmitais. Aigaram Vītoliņam un Mārim Reinbergam individuālā čempionāta sezona gan noslēdzās jau šajā posmā, tāpat kā tālāk netika arī Talsos spēlējušie Jānis Dārziņš un Didzis Grieze.

Jau šajā sestdienā risināsies atlases sacensību otrā kārta, no kuras 1/16 finālā iekļūst katras grupas 15 labākie spēlētāji. Tie pievienosies 45 spēlētājiem, kas, izvērtējot pagājušās sezonas rezultātus, iedalīti otrajā līgā. No ventspilniekiem tajā ir Guntis Šūlmeistars, Vladimirs Rusakovs un Imants Čaklis. Jāpiebilst, ka dāmu čempionāts startēs 29. septembrī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: