Pēc FK "Ventspils" paziņojuma par šantāžu Akinjemi Adeleki lietā savu viedokli, paudusi arī otra puse - cilvēki, kuri acīmredzot ir kopā ar nigēriešu futbolistu.

Cilvēks, kurš sevi nosaucis par Adeleki Akinjemi aģenta juridisko pārstāvi, raksta: "FK "Ventspils" komentāri par manu klientu nav patiesi. Adeleki ir savs aģents un viņa vārds ir Mr. Adebayo, kurš ir reģistrēts Lielbritānijas futbola federācijā. Savukārt es esmu Mr. Adebayo juridiskais konsultants. Sava klienta vārdā paziņoju, ka FK "Ventspils" paziņojumi par futbolistu nav korekti.

Pirms trim dienām klubs draudēja spēlētājam, kad viņš atteicās parakstīt jaunu līgumu uz pieciem gadiem. Jaunajā līgumā viņi vēlas izslēgt punktu par izpirkuma maksu, kas tika piefiksēta 2018. gadā. Kad futbolists atteicās parakstīt jebkādus dokumentus bez sava aģenta Mr. Adebayo klātbūtnes, klubs izteica ļoti nopietnus draudus. Futbolists šos draudus uztvēra nopietni un ir parūpējies par savas dzīvības drošību. Futbols šai dzīvē nav viss un futbolista dzīvība ir svarīgāka par futbolu.

Futbolists parādīsies klubā tikai ar nosacījumu, ja klubs nodrošinās un garantēs drošību, viņam atrodoties Ventspilī. Mums ir dokumenti, kas pierāda, ka spēlētāja līgumā attiecībā uz 2018. gadu norādīta izpirkuma maksa."

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Nif nifs 09.08.2018, 13:16:06

    Maz ko saprotu no lielā sporta, bet kas tā par izpirkuma maksu?

  • 0
    Latvija pāri visām! 09.08.2018, 13:26:09

    Tā ir nauda, kuru cits klubs maksā kādam klubam, ja vēlas iegūt tā spēlētāju sev viņa darba līguma laikā.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: