Jūrmalā aizvadīts “ERGO Open 2018” Latvijas čempionāta fināls pludmales volejbolā, kurā par čempioniem kļuva Ventspils pašvaldības atbalstītie Aleksandrs Solovejs ar Rihardu Finsteru, bet klubu ieskaitē par čempioniem kļuva Ventspils pludmales volejbola kluba “Bloks” komanda.

Lieliskos laika apstākļos vīriešu sacensībās piedalījās 20 pāri un finālā sacentās divas Ventspils pludmales volejbola kluba “Bloks” komandas, kur A.Solovejs/R.Finsters ar 2:0 (25:18, 25:19) pārspēja T. Šmēdiņu/H.Regžu.

Sieviešu sacensībās piedalījās 8 pāri un finālā A. Lece un I. Liepiņlauska, kuras ļoti sīvā cīņā ar 2:1 (25:17, 22:25, 25:13) pieveica VPVK “Bloks” pārstāves M. Ozoliņu un A. Caicu.

Klubu vērtējumā uzvarēja Ventspils Pludmales volejbola klubs “Bloks”, otro vietu ieņēma Latvijas Universitāte/”O-Sands”, bet kauss par 3. vietu tika Sporta klubam “Ķeizarmežs”.

Šajā sezonā VPVK “Bloks” ieskaites punktus deva:

Anete Namiķe/Varvara Brailko
Agnese Caica/Marta Ozoliņa

Sallija Arhipova/Līva Sola
Rihards Finsters/Aleksandrs Solovejs
Toms Šmēdiņš/Haralds Regža
Mihails Samoilovs/Kristaps Šmits
Jānis Šmēdiņš

Ventspilī šosezon notiks vēl viens liels turnīrs – laikā no 23. līdz 25. augustam pludmales volejbola stadionā paredzēts aizvadīt pirmo lielo starptautisko turnīru – Austrumeiropas Zonālās volejbola asociācijas (EEVZA) posma sacensības.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Artūrs 06.08.2018, 17:09:42

    Opā. Izrādās, ka pludmales volejbolu šogad līdz 25 puntkiem spēlē.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: