Piektdien, 3. augustā, plkst.15 prāmju terminālī, Dārza ielā 6 notiks Tūrisma informācijas centra un fotokluba “Moments” sadarbības izstādes - sajūtu projekcija “Iemīlies Ventspilī” atklāšana.

Terminālī uz sienas tiks projicētas ventspilnieku, pilsētas viesu un Latvijā atpazīstamu cilvēku sajūtu atklāsmes par Ventspili, vēstījumu vizuāli papildinās fotokluba biedru fotoattēlu izlase, kas sasaistīs sajūtas ar vizuālajiem iespaidiem.

Ventspils Tūrisma informācijas centrs visas vasaras garumā izzināja no dažādi sastaptajiem ceļiniekiem, pilsētas viesiem, bijušajiem ventspilniekiem, kā arī atpazīstamiem cilvēkiem Latvijā, kas ir tas unikālais, skaistais un aizraujošais, kādēļ iemīlēties Ventspilī un paskatīties uz pilsētu citām acīm. Visi kolekcionētie vēstījumi atdzīvosies košajās fotokluba “Moments” biedru fotogrāfijās.

Lai izstāde iegūtu arī realitātes sajūtu, to papildinās arī fotokluba drukāto fotoattēlu izstāde “Es mīlu Tevi, Ventspils!”, kas pērn pilsētniekus priecēja pasākuma Piektdienas pastaiga “Iznāc vakara gaismās” laikā Jaunpilsētas laukumā pie strūklakas Saules laiviņas.

Pasākuma viesi: foto kluba “Moments” biedri, Ventspils Rakstnieku un tulkotāju mājas radošie ciemiņi, muzikālo noskaņu radīs Katrīna Bindere un Madara Grēgere.

Izstāde būs skatāma no 3. līdz 10. augustam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: