Olimpiskajā centrā Ventspils turpinās treniņnometņu sezona, kuras laikā cits citu nomaina dažādu sporta veidu, klubu un izlašu pārstāvji.

Liels skaits sportistu uzturējās Krievijas daiļslidošanas klubu treniņnometnēs jūnijā un jūlija sākumā, bet 23. jūlijā noslēgusies pirmā Sanktpēterburgas daiļslidotāju kluba Nevski Ice nometne, kurā piedalījās ap 60 bērni un jaunieši (attēlā). Klubs uz nākamo nometni Ventspilī atgriezīsies jau 5. augustā un plāno treniņus aizvadīt šeit līdz 17. augustam. Nevski Ice Ventspilī trenējas jau piekto vasaru.

Līdz 28. jūlijam Olimpiskajā centrā Ventspils treniņnomeni aizvada arī Latvijas kamaniņbraucēju izlases dalībnieki, kopskaitā 10 sportisti – gan sievietes, gan vīrieši, kā arī divi treneri un fizioterapeits. Kā pastāstīja treneris Mihails Arhipovs, treniņnometne Ventspilī izlase atgriezusies pēc pāris gadu pārtraukuma un ar iespējām sportisti ir ļoti apmierināti. Sportisti trenējas divas reizes dienā un treniņiem izmanto stadionu, atlētiskās vingrošanas zāli, kā arī pludmali un jūru. Sportistu vidū ir Inārs Kivlenieks, Ulla Zirne, Kendija un Kristers Aparjodi, Pēteris Kalniņš. Oskars Gudramovičs un citi.

Līdz 5. augustam Ventspilī trenējas arī Latvijas Slidošanas asociācijas sportisti Marikas Nugumanovas vadībā, kuri jau daudzus gadus Olimpisko centru izvēlas par vasaras treniņnometnes vietu. Pagājušajā nedēļā Ventspilī trenējās arī jaunie Lietuvas vingrotāji.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: