Latvijas kausa izcīņas astotdaļfinālu ar grūtībām pārvarēja FK Ventspils futbolisti, kas viesos ar 2:1 pieveica 2. līgas komandu BetLanes.

Mačs notika RTU stadiona mākslīgā seguma laukumā, kas ventspilniekiem, regulāri spēlējošiem uz dabīgā zālāja, protams, nebija pārāk parocīga, tomēr favorītu statusu tas vien atņemt nevarēja. Ventspils treneri deva iespēju vairākiem dublieru futbolistiem, mājinieki lika pretī ļoti apņēmīgu spēli un ilgu laiku prata saglabāt intrigu. Tiesa, ej nu sazini, kā būtu bijis, ja jau 11. minūtē ventspilnieki realizētu 11 metru soda sitienu, taču Ritvaram Ruginam tā izpildījums padevās pagalam nesekmīgs.

Pirmais puslaiks tā arī pagāja bez vārtu guvumiem, bet otrā ievadā rezultāts beidzot tika atklāts un to paveica Ventspils – vēl viena pendele, kuru pārliecinoši realizēja Guli Mandžgaladze. 75. minūtē Ņikita Koļesovs bija precīzs arī no spēles, taču jau minūti vēlāk BetLanes vienus vārtus atguva, atjaunojot intrigu. Atlikušajā laikā mājiniekiem bija vēl viena laba iespēja izcelties, taču to izmantot neizdevās un bumba vārtos negāja arī vairākos labos Ventspils noorganizētos momentos. Līdz ar to ventspilnieki svinēja uzvaru 2:1 un iekļuva nākamajā kārtā, kas arī bija galvenais uzdevums, izpildāms Rīgā.

Vienīgajā Virslīgas klubu duelī Metta/LU futbolisti ar 2:1 pieveica FK Jelgava, bet vēl nākamajā kārtā iekļuva Spartaks, Riga FC, RFS, Liepāja/Mogo, Valmiera Glas/ViA un 1. līgas komandas Daugavpils/Progress.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    еs 10.07.2018, 16:33:11

    Interesanti, kāpēc nekur nav informācijas, ka komandā vairs nespēlē Aleksejevs (kurš atšķirībā no Antonova un Kožokaru FKV spēlēja divus gadus).

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: