Arī pēc minifutbola turnīra 8. Trīs bumbu spēļu čempionāta kopvērtējuma vadīā atrodas Kureksa komanda, kas savu pārsvaru pat nedaudz palielināja.

8. Trīs bumbu spēlēs izspēlēts arī minifutbola turnīrs, kurā vietu sadalījums kļuva skaidrs tikai pēdējā mačā. Stabili šīs sacensības veica potenciālie favorīti FKV Fani, lai gan tieši viņi ielaida pirmos vārtus. Turpinājumā problēmu īsti nebija – septiņas uzvaras, 27 gūti vārti un pārliecinoša pirmā vieta, kas summā ļāva savākt deviņus punktus un saglabāt cerības uz augstu vietu arī kopvērtējumā.

Otrās vietas liktenis izšķīrās Kureksa un Blāzmas duelī, kas noslēdzās neizšķirti (1:1) un it kā deva priekšrocību pašreizējiem čempioniem. Tomēr visu kājām gaisā sagrieza debitanti no Piltenes, arī nospēlējot ar Blāzmu 1:1, tā ne tikai paverot Kureksam ceļu uz minifutbola sudrabu, bet arī Inkubatoram uz bronzu. Turnīra noslēgums tiešām noritēja pēc čempioniem nepatīkamā scenārija – Kurekss ar 2:0 uzvarēja Sporta mafiju un nodrošināja otro vietu, bet Inkubators tos pašus mafiozi sasita ar 6:0 un pakāpās uz trešo, Blāzmu nostumjot vēl par vienu vietu zemāk.

Pēdējā mačā Piltene ar 1:0 pieveica visu turnīru mazākumā spēlējošo Ventspils Augstskolu, tā nosargājot savu piekto vietu un Gālenai ļaujot palikt sestajā. Pagalam nesekmīgi minifutbolā klājās Sporta mafijai, kas ne tikai netika ne pie viena punkta, bet arī neguva vārtus. Pēdējais varētu būt unikāls sasniegums Trīs bumbu spēļu vēsturē.

Kopvērtējumā neliels atrāviens tagad padevies Kureksa komandai, kuras rēķinā ir trīs punkti, bet Blāzma ir otrajā vietā ar sešiem. Trešajā vietā ar deviņiem punktiem ir FKV Fani, bet no ceturtās līdz astotajai vietai komandas iekārtojušās divu punktu robežā – Inkubatoram un Gālenei pa 10, Mafijai un Piltenei pa 11, VeA 12.

Kopvērtējuma liktenis izšķirsies ielu basketbola turnīrā, kas 17. un 20. jūlijā notiks Ventspils Augstskolas laukumā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: