Šovakar kārtējo maču virslīgas čempionātā aizvadīs FK Ventspils futbolisti, viesos tiekoties ar čempionāta līderiem RFS un cenšoties pārtraukt zaudējumu sēriju.

Ventspilnieki, kuri sezonas sākumā desmit nezaudētām spēlēm pēc kārtas, pēdējos divos mačos piedzīvojuši zaudējumus un šobrīd no RFS un pirmās vietas atpaliek jau par deviņiem punktiem. Tādēļ šai spēlei būs sevišķi liela nozīmē, jo panākums ļautu ne vien pietuvoties līderiem, bet arī neizkrist no pirmā trijnieka, kamēr zaudējums var nomest arī uz piekto vietu.

Ventspils šo maču varēs sākt ar jauniem spēlētājiem aptverē. Par brazīliešu aizsarga Ēliu Monteiru Batistas pievienošanos jau ziņojām, bet komandu papildinājuši arī divi citi leģionāri. Ventspilnieki nolīguši pieredzējušo maķedonieti Medjitu Neziri, kurš savulaik uzspēlējis arī moldāvu Dacia rindās (14 spēles, divi brīdinājumi). 182 cm garais malējais aizsargs pēdējās divas sezonas aizvadīja Maķedonija nacionālā čempionāta klubā Renova, doties laukumā 66 no 72 mačiem, kuros atzīmējās ar pieciem gūtiem vārtiem un tikpat brīdinājumiem.

Vēl viens pāreju perioda pirmo dienu papildinājums ir Ukrainā dzimušais gruzīns Gjuli Mandžgaladze, kurš spēlē vidējā līnijā, labprāt pieslēdzoties uzbrukumā. Viņš sākotnēji bija Ukrainas Premjerlīgas kluba Zorya sistēmā, taču valsts spēcīgākajā čempionātā piedalījās tikai divās spēlēs, turklāt cita kluba – Poltava – sastāvā. Tam sekoja četras sezonas Gruzijas spēcīgākajā čempionātā trīs dažādās komandās, bet šo pavasari spēlētājs sagaidīja Azerbaidžānā, aizvadot 12 mačus Kapaz rindās, tomēr nepalīdzot tai izrāpties no spēcīgākās līgas pēdējās vietas.

Ventspilnieki uz spēli devās jau jaunajā Ventspils reisa autobusā, kas nokrāsots kluba krāsās un arī rotāts ar tā simboliku.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    karlito 30.06.2018, 14:48:13

    Galīgi švaki...3 zaudējumi pēc kārtas...tas nav kāds antirekords? Kas notiek fk Ventspils???

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: