Trīs bumbu spēļu pirmajā posmā ar 100% rezultātu izcēlās Kurekss komanda, uzvarot visās spēlēs, turklāt tikai vienā no tām bija vajadzīgi trīs seti.

Jau pirmajā kārtā tikās abi volejbola turnīra favorīt Blāzma un Kurekss, turklāt ar uzvarētu setu sāka pašreizējie čempioni. Tomēr Kurekss spēlētāji prata izlīdzināt rezultātu un uzvarēt arī izšķirošajā setā, tā piesakoties uzvarai arī pludmales volejbola mačos kopumā. Tā arī notika – bez aizķeršanās uzvarot pārējos mačos, Kurekss komanda arī kļuva par šī posma uzvarētājiem, bet Blāzma tik pat stabili ieņēma otro vietu.

Trešās vietas liktenis izšķīrās Sporta mafijas un Gālenes mačā, kurā ar 2:0 pārāki izrādījās mafiozi, bet sestā vieta noskaidrojās posma pēdējā cīņā starp Inkubatoru un Pilteni. Pirmajā setā labāk nospēlēja Inkubators, kas sekmīgāk sāka arī otro, taču pirmie līdz setbumbai tikai piltenieki. Turklāt pie veselām divām. Tomēr sāncenši prata izlīdzināt rezultātu, bet tālāk veiksme jau bija Piltenes pusē – uzvara otrajā setā, pēc tam arī trešajā, un debijas turnīrs sākts ar sesto vietu pludmalē.

3.jūlijā sāksies minifutbola turnīrs.

Punkti pēc pirmās disciplīnas: Kurekss 1, Blāzma 2, Sporta mafija 3, Gālene 4, Ventspils Augstskola 5, Piltene 6, Inkubators 7, FKV Fans 8

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -4
    krustmateflorence 01.07.2018, 13:09:15

    Labāk -kurekss -būtu algas strādniekiem pacēluši ,nevis izklaides sponsorē.
    Cik esmu informēta.tad iepriekšējos gadus ,nevienu prēmiju nav saviem strādniekiem izmaksājis -arī šis uzņēmums.
    Cilvēki tiek nodarbināti ar lielu fizisku slodzi, bet alga tik liela mēnesī, kā sēņu lasītājam Anglijā pa nedēļu.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: