"Ventspils" vienība piektdien futbola virslīgas otrās kārtas pirmajā mačā viesos ar rezultātu 2:0 (0:0) pārspēja "Jelgavu", abus vārtus gūstot Adeleki Akinjemi, kas ļāva kurzemniekiem izcīnīt otro uzvaru divos šīs sezonas mačos.

Pirmais puslaiks vējainajos laika apstākļos Olainē aizritēja bez gūtajiem vārtiem, savukārt otrā puslaika ievadā Ventspils komanda guva pirmos vārtus spēlē. Cīņas 52.minūtē spēcīgu sitienu pa vārtiem izpildīja Ritvars Rugins, taču bumba pa ceļam skāra Akinjemi, tai pēc rikošeta ielidojot "Jelgavas" vārtu tīklā.

Mača turpinājumā "Jelgava" lūkoja atgūties, tomēr arī "Ventspils" neapstājās un turpināja veidot uzbrukumus. Spēles izskaņā ventspilnieki izveidoja kārtējo uzbrukumu, kad 84.minūtē pēc Tosina Aijeguna centrējuma Akinjemi neviena nepiesegts no aptuveni desmit metriem raidīja bumbu tīklā un guva savus otros vārtus spēlē un trešos sezonā.

Spēles atlikušajās minūtēs rezultāts palika nemainīgs un tādējādi cīņa noslēdzās ar otro "Ventspils" panākumu divās spēlēs.

Turnīra kopvērtējumā pirmajā vietā ar sešiem punktiem divās spēlēs ir "Ventspils", bet tai seko RFS, "Liepāja"/"Mogo" un "Jelgava", kam ir pa trīs punktiem, taču pirmās divas vienības aizvadījušas pa vienam mačam.

Šī brīža rezultatīvākais virslīgas spēlētājs ar trīs vārtu guvumiem ir Akinjemi.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Guntars Shenfelds 07.04.2018, 09:45:31

    Paldies klubam par iespēju noskatīties spēli klātienē.Ar katru spēli komanda "pieliek",bet īstais eksāmens būs jau 15 aprīlī,mačā pret Liepāju.

  • -1
    ozols 07.04.2018, 14:41:32

    Visi uz Kurzemes derbiju ! Blumberg ! Nāc skaties,kā organizē ....tev,...lielumānij ļembergbļumbergboičman mānij beigušās,..... beidzot! Komunismam nēē....

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: