Atsāksies seguma rekonstrukcijas būvdarbi pērn uzsāktā Robežu ielas projekta “Alternatīva tranzītmaršruta izveide TEN-T tīklam Ventspilī”. Tiks atjaunoti satiksmes ierobežojumi, divos posmos uzstādot satiksmi regulējošus luksoforus un ātrumu ierobežojošas ceļa zīmes.

No 9. aprīļa un 10.aprīļa Robežu ielā satiksmes organizācija tiks regulēta ar luksoforu divos posmos:

1. Pie Graudu ielas (170 m), luksoforus paredzēts uzstādīt brauktuves labajā pusē - virzienā no Ventspils. Šajā posmā tiks veikti PSIA "Ūdeka" uzsāktie ūdensvada un kanalizācijas izbūves darbi.

2. "Latvijas dzelzceļš" izbūvējamie apjomi (100 m) no iebrauktuves uz apakšstaciju līdz Komētu ielai.

Papildus satiksmes kustības regulējošajiem luksoforiem tiks atjaunotas arī ātruma ierobežojuma ceļa zīmes, ierobežojot pārvietošanās ātrumu ar 30 km/h. Pirmajās būvdarbu uzsākšanas dienās šajos ielas posmos tiks veikti asfalta frēzēšanas darbi.

Komunālā pārvalde aicina autovadītājus, kuri pārvietojas pa Robežu ielu, būt saprotošiem, pacietīgiem un ievērot luksoforu signālus, kā arī plānot savu laiku, rēķinoties ar būvdarbu laikā uzstādītajiem apgrūtinājumiem.

Pērn Robežu ielā tika uzsākta vērienīgi ceļa seguma rekonstrukcijas darbi, kopumā paredzot veikt komunikāciju un apgaismojuma pārbūvi, kā arī jaunas ietves un veloceliņa izbūvi. Vienlaicīgi ar ielas pārbūvi tiks ierīkota satiksmes uzskaites sistēma ar informācijas displejiem, kur tiks uzrādīta meteoroloģiskā informācija, transporta svara un pārvietošanās ātruma informācija.

Savukārt no šā gada 19. marta, Robežu ielas posmā no Graudu līdz Rotas ielai pašvaldības SIA “ŪDEKA” uzsāka ūdensvada un kanalizācijas tīklu paplašināšanas būvdarbus projekta “Ūdenssaimniecības attīstība Ventspilī, VI kārta” ietvaros.

Robežu ielas pārbūves būvdarbus plānots pabeigt līdz 2018. gada decembrim, būvdarbus veic SIA “VIA”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: