30. martā ap plkst. 16, 1992. gadā dzimis vīrietis mācīja vadīt automašīnu kādai 1999. gadā dzimušai jaunietei pa Tukuma ielu un, nogriežoties uz Piltenes ielu, jauniete netika galā ar transportlīdzekļa vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa un iebrauca žogā, to sabojājot. Par laimi, negadījumā cietušo nav. Noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

31. martā ap plkst. 1 naktī Zlēkās konstatēts, ka automašīna ‘Citroen” iebraukusi egļu alejā, bojājot kokus. Valsts policijā par notikušo ir uzsākta administratīvā lietvedība.

31. martā ap plkst. 16 Ventspils novadā, Vārves pagastā tika apturēta automašīna “Citroen”, kuru vadīja 1977. gadā dzimis vīrietis. Vīrietis automašīnu vadījis, būdams alkoholisko dzērienu ietekmē un bez transportlīdzekļa vadītāja apliecības, kura noteiktā kārtībā nav iegūta. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

1. aprīlī ap plkst. 17 Valsts policijā saņemta informācija no Ventspils pilsētas pašvaldības policijas par to, ka Ventspilī, Bērzu ielā aizturēts 1978. gadā dzimis vīrietis, kurš, būdams alkohola reibumā, vadījis velosipēdu. Vīrieša izelpā konstatētas 2,31 promiles alkohola. Noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

4. aprīlī ap plkst. 09:50 Ventspilī, Raiņa ielā 1954. gadā dzimis vīrietis, atpakaļgaitā vadot automašīnu “Peugeot”, nepārliecinājās par satiksmes drošību, kā rezultātā uzbrauca stāvošai automašīnai “Volkswagen”, atstājot notikuma vietu. Vīrietis noskaidrots un viņam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: