Piektdien, 30. martā, plkst. 8.30 Ledus hallē notiks Ventspils pilsētas 16. atklātā čempionāta kērlingā finālspēles, kurā par čempionu titulu cīnīsies komandas Ostas celtnieks un ICE SCREAM.

Ostas celtnieks ir divkārtējie Ventspils čempioni (Uldis Sakne, Andris Janbergs, Renāts Vieško, Dainis Martinsons, Andris Padrevics, Jānis Birznieks) un pirmo reizi komandas vēsturē ICE SCREAM (Sandis Krists Puriņš, Andris Lasmanis, Olafs Indersons, Juris Bondars, Edgars Tīfentāls).

Iepriekšējā svētdienā čempionāta astoņas komandas, atbilstoši 2 apļu izspēles rezultātiem, sarindotas divos četriniekos, katrā fināla grupā pirmajā spēlē tikās ar blakus esošo komandu. Pēc Ventspils čempionātā pieņemtās page play –off izspēles sistēmas, regulārā čempionāta 1.un 2. vietas savstarpējās spēles uzvarētājs sev uzreiz nodrošina vietu fināla cīņā par čempiona titulu, bet zaudētājam ir papildus iespēja pusfināla spēlē cīnīties ar 3. un 4. vietas dueļa uzvarētāju par otru vietu finālā. Savukārt 3.- 4. vietas spēles zaudētajam ir jāsamierinās ar iespēju cīnīties tikai par bronzas medaļām ar pusfināla spēles zaudētāju. Pēc tāda paša principa tiek noskaidroti finālisti arī otrajā četriniekā.

Pārspēļu rezultāti:

1.-2.vietas spēle Pērles - Ostas celtnieks 0: 11;

3.-4.vietas spēles ICE SCREAMVentspils novads 6: 5;

5.-6.vietas spēle Lavīna – VKM 6:3;

7.- 8.vietas spēle Ice StormSnowflakes 10: 2.

Pusfinālu rezultāti:

Pērles - ICE SCREAM 4: 9;

VKM - Ice Storm 7: 9.

Čempionāta spēles var vērot bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: