Ventspils novusa kluba dalībnieki piedalījās III Pasaules kausa posmā, kas risinājās Polijā, izcīnot tajā vairākas dažāda kaluma medaļas.

Individuāli dāmu konkurencē Janīna Kesenfelde ierindojās otrajā vietā, bet Ilzei Čaklei neveiksme pēdējā spēlē liedza iespēju iekļūt trijniekā – viņa kopvērtējumā palika ceturtajā vietā. Vīru konkurencē pārliecinošu sniegumu parādīja Kaspars Leitis, kurš pirmo reizi kādā no Pasaules kausa posmiem ierindojās pirmajā vietā. Jāpiebilst, ka iepriekšējā posmā Kaspars bija otrais, Ilze ieņēma trešo vietu, bet Janīna bija piektā.

Savu triumfa gājienu Kaspars turpināja arī otrajā dienā, kad tika izspēlētas dubultspēles. Leitis pārī ar Arvīdu Reinbergu kļuva par posma uzvarētājiem, bet brāļi Aivars un Jānis Čakļi vīru pāros un Janīna Kesenfelde ar Kasparu Knipenu jauktajos pāros ieguva ceturto vietu. Ilzei un Imantam Čakļiem Polijā sestā vieta.

Interesanti, ka epriekšējā posmā vīru dubultspēlē uzvarēja ventspilnieks Raivo Bumbieris pārī ar 2015. gada Pasaules kausa ieguvēju Guntaru Liepiņu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: