Noslēgusies cenu aptauja muzikālajām rotaļu iekārtām, kas šopavasar pa vienai tiks uzstādītas gan Bērnu pilsētiņā, gan bērnu parkā “Fantāzija”. Jaunās rotaļu iekārtas būs nelieli interaktīvi dzīvnieciņi, kuriem griežot asti, skanēs mūzika.

Šā gada viens no pilsētas pavasara jaunumiem būs neliela interaktīva rotaļu iekārta, kas pa vienai tiks uzstādīta abās bērnu pilsētiņās. Divi muzikāli draugi – sarkans zilonis un dzeltens degunradzis atceļos pie mums no savas izgudrotājvalsts Vācijas, uzņēmuma KRAIBURG. Muzikālās rotaļu iekārtas ir unikālas ar to, ka tām nav ne bateriju, ne elektrības pievada, tās darbojas, griežot dzīvnieciņa asti, kas iedarbina tā mazo iekšējo dzinēju un atdzīvina to.

Griežot asti no dzīvnieciņa skanēs mūzika vai kādi pamācoši un noderīgi fakti par dzīvnieciņiem, turklāt šo mūziku vai tekstu var pielāgot katram dzīvnieciņam atsevišķi, jo tā iekšējā mehānismā ievietojama zibatmiņa ar vēlamo atskaņojamo skaņu un valodu.

Pie tam šos nelielos dzīvnieciņus var izmantot arī kā soliņus pašiem mazākajiem. Bērniem šī pavisam nelielā rotaļu iekārta sagādās daudz prieka, jo, pašam iesaistoties un rokām griežot iekārtu, būs gan atraktīva nodarbe, gan vienlaicīgi no iekārtas skanēs mūzika.

Jaunās izklaidējošām mūzikas iekārtas plānots uzstādīt šā gada pavasarī abās bērnu pilsētiņās.

Šajā video iespējams iepazīties ar jaunajām rotaļu iekārtām:

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: