Jauno sezonu uzsākuši Ventspils BMX braucēji, kas piedalījās pirmajā Beļģijas čempionāta posmā un jau tuvākajā laikā startēs arī citos mačos.

Uz trīs nedēļu treniņnometni Beļģijā ventspilnieki devās deviņu cilvēku sastāvā. Lai arī trasē jaunie sportisti nebija braukuši piecus mēnešus, tika pieņemts lēmums uzreiz pēc ierašanās arī startēt sacensībās. Lēmums nebija vienkāršs, jo tas tomēr saistījās arī ar risku, taču izrādījās pareizs. Ceturtdaļfinālā apstājās Kristofers Bužoks, Kristiāns Valdmanis, Haralds Ekmanis un Rolands Pommers, bet trīs braucējiem izdevās tikt līdz finālam. Toms Rožukalns tajā izcīnīja trešo vietu, Markuss Valdmanis bija piektais, bet Miks Cīrulis ierindojās septītajā vietā.

Jāpiebilst, ka Beļģijas čempionāta posmi ir ļoti kupli apmeklēti un konkurence ir tiešām liela, kas tikai liecina arī par sporta skolas Spars braucēju līmeni. To nodemonstrēt braucējiem būs iespējams jau nākamajā svētdienā vēl vienā čempionāta posmā, bet vēl nedēļu vēlāk arī Itālijas pilsētā Veronā, kur risināsies Eiropas kausa pirmie divi posmi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: