Rugājos notika Latvijas Kausa 1. posms svarbumbu celšanā. Dalībnieki sacentās disciplīnā “garais cikls”. No Ventspils sezonas pirmajās sacensībās piedalījās Vasilijs Giņko, Artūrs Tančins un Jevgēņijs Gordejevs.

Vieni no pēdējo 20 gadu labākajiem Ventspils svarbumbu cēlājiem Vasilijs Giņko un Artūrs Tančins šobrīd jau kā veterāni turpina startēt pieaugušo grupā, kur regulāri izcīna godalgotas vietas ne tikai valsts, bet arī starptautiska mēroga sacensībās.

Šogad pieaugušo grupā startē Jevgēņijs Gordejevs, kurš pārgājis no junioru vecuma un pirmās sacensības viņam bija ļoti veiksmīgas. Artūrs Tančins startēja pieaugušajā grupā kategorijā līdz 78 kg, kur piecu dalībnieku konkurencē izcīnīja sudraba medaļu.

Vasilijs Giņko un Jevgēņijs Gordejevs pieaugušajā grupā sacentās kategorijā virs 95 kg, kur par medaļām cīnījās 9 sportisti. Mūsēji puiši apsteidza visus sāncenšus un Jevgēņijs ieguva zeltu, bet Vasilijs sudrabu.

Sacensību noslēgumā komandu stafetē mūsu sportisti izcīnīja otro vietu.

Veterānu konkurencē Artūrs Tančins un Vasilijs Giņko izcīnīja zelta medaļas savās vecuma grupās.

Šī gada nozīmīgais notikums Latvijas svarbumbu celšanā būs oktobrī, kad Daugavpilī notiks Pasaules Čempionāts svarbumbu celšanā junioriem, pieaugušajiem un veterāniem.

Ventspils sportisti gatavojas cienīgi pārstāvēt savu pilsētu un valsti šī gada svarīgākajās sacensībās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: