VK Ventspils volejbolisti Nacionālās līgas 1. divīzijas turnīrā izcīnījuši 11. uzvaru 11 spēlēs, ar 3:0 (25:21; 25:13; 25:20) sausā atstājot VK Aizkraukle.

Šajā spēlē VK Ventspils pārākums šaubas neradīja, jo sāncenšiem izdevās pretoties tikai brīžos, kad ventspilnieki pamanījās kļūdīties vairākas reizes pēc kārtas. Mājiniekiem ātri izdevās tikt drošā attālumā un setu galotnēs uzvarēt bez lieka stresa. Jāpiezīmē, ka slimības dēļ ierastais komandas uzbrukuma līderis Kristaps Šepte spēli raudzījās no rezervistu soliņa. Galvenie punktu guvēji šoreiz bija Edgars Rutkis (15 punkti), Reinis Grīnbergs (10) un Matīss Kaņeps (9).

Ar šo uzvaru VK Ventspils nodrošinājis uzvaru regulārajā čempionātā (31 punkts 11 spēlēs), taču medaļas tiks dalītas izslēgšanas spēles, tā kā šobrīd paveikta tikai puse darba.

Nākamā spēle Ventspils vīriem paredzēta 3. februārī, kad izbraukumā jātiekas ar Cēsu volejbolistiem, savukārt mājās komanda spēlēs 10. februāri, kas sporta hallē Pārventa tiksies ar Vecumnieku komandu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: