Par futbola kluba Ventspils jauno vadītāju kļuvis ingušu uzņēmējs Adlans Šišhanovs, kuram līdz pagājušā gada decembrim piederēja viens no spēcīgākajiem Moldovas klubiem Kišiņevas Dacia.

FK Ventspils mājaslapā ievietots ne vien paziņojums par šo jaunumu, bet arī Šišhanova komentārs: "FK Ventspils ir ambiciozs klubs, kuram ir neaizmirstama vēsture, bagātas tradīcijas un vēlēšanās sasniegt jaunus panākumus. Čempiona tituls ir FK Ventspils prioritārais uzdevums. Man citu mērķu nevar būt, rezultāts ir principiāls un tas vienmēr ir galvgalī. Uzvaras, pirmā vieta – tās ir manas ambīcijas, tās ir mūsu kluba ambīcijas, un es esmu priecīgs, ka mēs apvienojām mūsu mērķus un pūles.

Neapšaubāmi, ļoti svarīga nozīme ir veiksmīgam startam Eirokausos. Kuram gan negribas, lai stadionā skanētu Čempionu līgas himna?! Zinu, ka 2009. gadā Ventspils spēlēja Eiropas līgas grupu turnīrā – tas ir grandiozs panākums, kuru, saprotams, gribas atkārtot. Protams, tas ir grūts un smags uzdevums, bet mēs gribam to paveikt, gribam izveidot kaujspējīgu kolektīvu, kas atdos visus spēkus tam, lai tāds liels mērķis izrādītos sasniegts.

Darbs jau notiek, tas turpināsies, nekas futbolā un sportā nenotiek ātri un vienkārši, tomēr mēs visi klubā esam pilni apņēmības strādāt maksimāli nopietni. Tā ka Ventspils līdzjutēji var būt pārliecināti: viss mūsu klubs, futbolisti, treneri, vadība, akcionāri, izdarīs maksimumu, lai gūtu panākumus.

Futbolā neesmu pirmo gadu, bet tieši Latvijas futbolā tā man būs pirmā pieredze. Jauns izaicinājums! Laikam var pat teikt, ka sāku jaunu futbola dzīvi. Neapšaubāmi, emocijas pašlaik ir īpašas: kad sāc lielu lietu būtībā no nulles, tas aizrauj, tas ir ļoti aizraujoši un ļoti gribas gūt panākumus! Veiksmi visiem dzeltenzilajiem, lai Ventspilij viss izdodas!"

Jau iepriekš par komandas galveno treneri kļuva melnkalnietis Dejans Vukičevičs, kurš 2014. gadā trenēja tieši Dacia, bet 3. februārī komanda viņa vadība aizvadīs pirmo pārbaudes spēli. Ventspilnieki savā laukumā Katoļu ielas stadionā uzņems Palanga futbolistus.

Foto: Dejans Vukičevičs un Adlans Šišhanovs

Lasi vēl

Komentāri (6)

  • -3
    Latvija pāri visām! 01.02.2018, 20:02:35

    Vadītājs vai īpašnieks?

  • 0
    Guantanamo 01.02.2018, 22:05:30

    Gan jau patiesās intereses slēpjas ostā. Nebūtu jau slikti, ja kaut kadu ostas tranzitu ar paverstu uz mūsu pusi. Tie Gucerjevi jau tadi normali zuši

  • -1
    Opaps 01.02.2018, 22:06:44

    Mūsējiem bisnemeņiem pietrūkst naudas. Jāsāk domāt par Ventspils rītdienu ?

  • 0
    karlito 02.02.2018, 07:34:42

    Būs ja ne labāk tad savādāk,lai viss iecerētais un plānotais izdodas!

  • 0
    Pipars 04.02.2018, 09:07:24

    Var jau ari ieguglet- Адлан Шишханов.

  • 0
    prof.Preobraženskis. 04.02.2018, 13:03:15

    https://www.sports.ru/tribuna/blogs/breaknews/604082.html

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: