Olimpiskā centra Ventspils basketbola hallē aizvadīts pirmais mūzikas straumēšanas topa DIGiTop100 lielkoncerts, uz kuru tika izpārdotas visas sēdvietas, arī fanu zona bija pilna ar mūzikas baudītājiem un dejot gribētājiem.

Vakara gaitā tika pasniegtas balvas astoņas nominācijās, kuras radīja LMA studenti Mārtiņš Pundurs un Pēteris Ločmelis. Visvairāk nominācijas no vietējiem māksliniekam saņēma grupa ”Prāta Vētra”, dziedātājs Intars Busulis, reperis Ansis un grupa ”Bermudu divstūris”, savukārt, no ārvalstu izpildītājiem – dziedātājs Eds Šīrans, reperis Kendriks Lamars un grupa ”Imagine Dragons”.

Uzvaras laurus plūca:

Klausītākais albums 2017: Ed Sheeran – (Divide)

Klausītākais pašmāju albums 2017: Ansis – Balzams

Gada jaunpienācējs 2017: Ludvig – I’m in love with you

Klausītākais singls 2017: Ed Sheeran – Shape of you

Klausītākais pašmāju singls 2017: Triana Park – Line

Skatītākā dziesma 2017: Bermudu Divstūris – Zaudējam brāli

Klausītākais pašmāju mākslinieks 2017: Prāta Vētra

Top of the Top Pašmāju singls 2017: Prāta Vētra & Musiqq – Debesis iekrita tevī

Īpašu pārsteigumu saviem atbalstītājiem, mūzikas mīļotājiem bija sagatavojis dziedātājs Eds Šīrans, kurš atsūtīja īpašu sveicienu Latvijas faniem, kā arī pateicības vārdus par piešķirtajām statuetēm! Tāpat video sveicienu DIGiTop100 šova skatītājiem bija atsūtījusi mūziķi no ”Prāta vētras” un ”Musiqq”.

Viens no šova kulminācijas brīžiem bija Skandināvijas jaunā dziedātāja Īsaka Eliota iznāciens. Dziedātājs izpildīja vienu no savām populārākajām dziesmām ”Beast” un uz skatuves uzstājās kopā ar Latvijas deju grupu ”Pro/X”. Īsaks neslēpa sajūsmu par dejotājām, izsakot mājienus, ka labprāt redzētu meitenes savā komandā.

Tāpat mūzikas atbalstītāji priecājās par Gata Irbes sociālā projekta MESA, reperes Viņa radītajām repa skaņām, mākslinieka Intara Busuļa romantisko dziedājumu, grupas ”The Sound Poets” īpašo pārsteigumu, grupas ”Carnival Youth” skaņām un, protams, grupas ”Instrumenti” inteliģento mūziku.

Īpašu pārsteigumu šova skatītājiem bija sagādājis Maskavas ballīšu karalis DJ Fedor Fomin, kurš pirmatskaņoja grupas ”Prāta vētra” hīta ”Tevis dēļ” radīto remiksu. Dziesmas deju versija iepriecināja muzikālās apvienības fanus, bet spēlētais ritms lika dejot visai fanu zonai.

DIGiTop100 īpašie mākslinieki, grupa "Estradarada", noslēdza šovu, izpildot divas dziesmas – ilgi gaidīto hitu ”Вите надо выйти” (Vitjam vajag iziet) atstājot ”saldajam ēdienam”. Izdziestot gaismām zālē, fani tik viegli nepadevās, tika saukts – atkārtot, un tas nepalika nesadzirdēts! "Estradarada" atgriezās uz skatuves un priecēja fanus vēl ar vienu dziesmu.

Pēc uzstāšanās un balvu saņemšanas daudzi mākslinieki devās koncertu baudīt zālē, tā sagādājot pārsteiguma brīžus saviem atbalstītājiem. Daudzi tika pie autogrāfiem un kopīgiem selfijiem, kuri liks atcerēties pasākumu vēl ilgi. Šovu apmeklēja pilsētas vadība un viesi, tajā skaitā ierakstu kompāniju "Universal Music", "Sony Music" un "Warner Music" Skandināvijas pārstāvji.

Uzreiz pēc grandiozā šova skatuvi pārņēma Latvijas un Krievijas labākie dīdžeji, griežot ballīti līdz pat rīta gaismai.

Foto no DigiTop100 afterparty

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -3
    Liene55 29.01.2018, 22:38:45

    Pasākumā bija skaista, stilīga skatuve. Laba mūzika, varējām kārtīgi izdejoties. Paldies, man patika.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: