Noslēgušās trešā, pēdējā, posma sacensības Ventspils čempionātā motokrosā, pēc kurām arī kļuvuši zināmi uzvarētāji katras klases kopvērtējumā.

Sacensībās Jūrkalnē Bērnu, Iesācēju, Amatieru un Masters klasēs pavisam piedalījās 26 sportisti, kas ir jauns maču rekords. Ar katrām sacensībām novērota pozitīva tendence – dalībnieku skaits tikai pieauga, atzina viens no sacensību organizatoriem – motokluba Rodeo direktors Arvis Sanders. «Mūsu mērķis bija izvilkt visus ventspilniekus, kam interesē motosports, un tas mums arī izdevās. Bet zinu, ka vēl ir braucēji, kas nesadūšojās parādīties trasē. Jāpiebilst, ka Jūrkalnes posms dažiem bija pirmais,» viņš sacīja.

Jūrkalnes posmā Bērnu klasē pirmo vietu sīvā cīņā, tikai par punktu apsteidzot otrās vietas ieguvēju, izcīnīja Niks Jansons, otrais bija Uvis Zaharāns, bet bronza tika Gatim Gruntmanim.

Iesācēju klasē visos trīs braucienos uzvarēja Aldis Cērmanis, aiz sevis otrajā vietā atstājot Jāni Judko, bet trešajā – Igoru Tanakovu.

Amatieru klasē ātrākais bija Mareks Tanakovs, kam izdevās arī uzvarēt visos braucienos. Otro vietu trešajā braucienā izrāva Roberts Skolmeisters, aiz sevis trešajā vietā atstājot Gunti Spadi.

Ļoti interesantas un sīvas cīņas izvērtās Masters klasē. Pirmo vietu izcīnīja Pēteris Vočtavs, kas uzvarēja pirmajos divos braucienos. Otrais, pateicoties stabilitātei, bija Arvis Sanders, kas startēja mačos, neskatoties uz gūto traumu. Tikai par punktu atpalika un trešo vietu izcīnīja Gvido Judeiks, kas bija arī ātrākais trešajā braucienā.

Sacensību kopvērtējums:

Bērni

1.v. Uvis Zaharāns 138 p.

2.v. Gatis Gruntmanis 124 p.

3.v. Emīls Bišofs 123 p.

Iesācēji

1.v. Jānis Judko 209 p.

2.v. Igors Tanakovs 197 p.

3.v. Raitis Rijnieks 105 p.

Amatieri

1.v. Mareks Tanakovs 212 p.

2.v. Guntis Spade 164 p.

3.v. Viesturs Šauriņš 153 p.

Masters

1.v. Arvis Sanders 213 p.

2.v. Gvido Judeiks 189 p.

3.v. Pēteris Vočtavs 139 p.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: