Ceturtdien Ventspils pilsētas dome izvirzīja Intu Sēli uz vienu gadu SIA „Ventspils lidosta” valdes priekšsēdētāja amatam.

Tika atbalstīti grozījumi SIA „Ventspils lidosta” statūtos, kas paredz ievēlēt valdes priekšsēdētāju amatā uz vienu gadu. Lēmums pieņemts, lai nodrošinātu Ventspils lidostas infrastruktūras investīciju projekta veiksmīgu nodrošināšanu un ņemot vērā to, ka no 2009. gada 31. jūlija Ints Sēlis sekmīgi vadījis SIA „Ventspils lidosta” saimniecisko darbību kā prokūrists un pamatojoties uz attiecīgu Inta Sēļa iesniegumu.

Sēdē piedalījās 10 domes deputāti no 13, deputāts Jānis Vucāns devies komandējumā, Dainis Gīlis atradās atvaļinājumā, bet Aivars Lembergs – tiesā. Klātesošie deputāti vienbalsīgi nobalsoja par šī lēmuma pieņemšanu.

Dome, atklātā sēdē balsojot ar 7 balsīm par (Guntis Blumbergs, Ilze Buņķe, Jānis Vītoliņš, Aigo Gūtmanis, Didzis Ošenieks, Dace Korna, Vladislavs Šafranskis), pret – nav, atturas – 3 (Ivars Landmanis, Aleksandrs Mirvis, Jeļena Garbuzova), pieņēma lēmumu „Par I.Sēļa izvirzīšanu iecelšanai SIA „Ventspils lidosta” valdē”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: