Par godu Ventspils novada medību trofeju izstādes 2010’ Zvēri mežos un ūdeņos slēgšanai pilī svētdien notika svinīgs pasākums.

Apskati fotogrāfijas!

Trofejas tika vērtētas un izstādei bija izdots arī katalogs, kurā varēja iepazīties ar mērījumu rezultātiem. Izstādē tika eksponētas aptuveni simts vērtētās trofejas, kas atbilda izstādes nolikumam. Būtisku izstādes daļu veidoja izbāztie zvēri, kas netika vērtēti, bet, kas piederēja pie Latvijā medījamajiem dzīvniekiem vai atsevišķi eksotiskie dzīvnieki, kas atbilda izstādes tēmai Zvēri mežos un ūdeņos.

Izstādi bagātināja pazīstamā dabas fotogrāfa Andra Eglīša lielformāta dzīvnieku studijas. Sadarbībā ar Dabas aizsardzības pārvaldes Slīteres nacionālā parka nodaļu, īpaši izstādei tika sagatavota muzejpedagoģiskā programma Meža skola, kuru apmeklēja un absolvēja kopumā vairāk nekā 1000 jauno dabas pētnieku gan no Ventspils, Ventspils novada, Kurzemes reģiona un pat Rīgas skolām.

Izstādi, kopš tās eksponēšanas brīža līdz 20. oktobrim apskatīja 16 069 muzeja apmeklētāji. Svētdien, 24. oktobrī, plkst. 15.00 Ventspils muzejs laipni aicina izstādes dalībniekus piedalīties izstādes noslēgumā pie pavarda uguns.

Tuvāka informācija dalībniekiem pa tālr. 63621309.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: