Valsts prezidents Andris Bērziņš un daudzi citi sabiedrībā pazīstami cilvēki ir parakstījuši Labas gribas manifestu. Arī Ventspilī to ir iespējams izdarīt.

2012. gada 13. februārī Rīgas pilī Valsts prezidents Andris Bērziņš un citi sabiedrībā pazīstami cilvēki – teologs Juris Rubenis, Saeimas deputāts Ilmārs Latkovskis (NA), kā arī manifesta atbalstītāji, sabiedrībā pazīstami cilvēki Daiga Bērziņa, Varis Brasla, Daina Bruņiniece, Mihails Gruzdovs, Jānis Jubalts, Renārs Kaupers, Pēteris Kļava, Marina Kosteņecka, Māris Mihelsons, Marija Naumova, Gļebs Panteļejevs, Māris Saukāns, Jānis Stradiņš, Ingars Viļums – parakstīja Labas gribas manifestu.

Manifestā ir apkopotas tēzes, ko iedzīvotāji var apņemties pildīt, to apliecinot ar savu parakstu. Parakstīties Manifestā Ventspilī ir iespējams Ventspils pilsētas domē 23. kabineta priekštelpā (2. stāvā) šādos laikos:

Pirmdienās no plkst. 8.00 līdz 18.00
Otrdienās no plkst. 8.00 līdz 17.00
Trešdienās no plkst. 8.00 līdz 17.00
Ceturtdienās no plkst. 8.00 līdz 17.00
Piektdienās no plkst. 8.00 līdz 16.00

Ar Labas gribas manifesta tēzēm var iepazīties šeit: http://www.president.lv/images/modules/art_description/file/19117/manifests-pdfaa.pdf

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: