Vakar aizturēta sieviete, kura, būdama alkohola reibumā, atradās uz ielas kopā ar saviem nepilngadīgajiem bērniem, bet kāds šoferis, vadot automašīnu „VW Passat Variant” izraisījis sadursmi ar citu auto, savukārt Ugālē uzlauzts dzīvoklis un nozagtas dažādas mantas.

Vakar 40 gadus veca sieviete, būdama alkohola reibumā, atradās uz ielas kopā ar saviem nepilngadīgajiem bērniem (dzim. 2007. un 1999. g.), tādējādi nespējot pildīt aprūpes pienākumus.

12. februārī plkst. 14.05 šoferis vadīja automašīnu „VW Passat Variant” Ventspils novada Vārves pagastā pa autoceļu virzienā uz Ventspili un neizvēlējās laika un ceļa apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā ieslīdēja pretējā braukšanas joslā. Notika sadursme ar automašīnu „Opel Astra”.

Savukārt ap plkst. 13.00 Ventspils novadā, Ugāles pagastā, Rūpnīcas ielā iekļūts dzīvoklī un no tā nozagtas dažādas mantas – televizors, divi portatīvie datori, naudas maks un tml. Mantas atgūtas, un saistībā ar notikušo aizturētas divas personas – 33 gadus veca sieviete un 34 gadus vecs vīrietis.


Uzsākts kriminālprocess.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: