LBL Zvaigžņu spēle noslēdzās ar dramatisku Latvijas spēlētāju izlases, kurā spēlēja arī Mārtiņš Meiers, uzvaru, karsējmeiteņu konkursā otro gadu pēc kārtas triumfēja BK Ventspils meitenes, bet vēl ventspilniekiem balvas arī citos konkursos.

Latvijas spēlētāju izlasei izdevās izraut uzvaru pašā mača izskaņā, kad precīzs bija Jānis Timma. BK Ventspils centrs Mārtiņš Meiers atklāja šī mača rezultātu, bet kopumā izcēlās ar 18 punktiem (2. rādītājs komandā) un septiņām bumbām zem groziem. Leģionāru izlasē 18 punkti Mamamdi Diane, 16 Džamaram Jangam, astoņi Stīvenam Grejam, bet četri - Semam Vilardam. Par spēles vērtīgāko basketbolistu atzina LU pārstāvi Žani Peineru.

Otro gadu pēc kārtas karsējmeiteņu čempionāta triumfēja BK Ventspils atbalstītājas, pārsteidzot ne tikai ar akrobātiskiem trikiem, bet arī aizraujošu horeogrāfiju un pat bumbas triecienu grozā no augšas. Abās priekšsacīkšu dejās mūsējās saņēma lielāko žūrijas atzinību, tāpēc finālā startēja pēdējās un jau ar uznācienu bija skaidrs – mūsējās uzvarēs. Meitenes nelika vilties un visaugstākais novērtējums ar iespaidīgu punktu pārsvaru, pārspējot savas konkurentes un otro gadu pēc kārtas visiem skaļi pasakot – labākās karsējmeitenes Latvijā ir Basketbola kluba „Ventspils” karsējmeitenes.

Par mūsu karsējmeiteņu sasniegumiem ļoti priecājās arī mūsu kluba spēlētāji, kuri spēļu laikā karsēju priekšnesumus neredz. Šoreiz tieši viņi visvairāk atbalstīja mūsu meitenes, aicinot visu Daugavpils halli piecelties kājās un atbalstīt mūsējās. Spēlētāji pēc konkursa atzina, ka ļoti lepojas ar savām drošsirdīgajām karsējmeitenēm, jo šādus sarežģītus trikus ne katra apņemtos izpildīt.

Pirmo reizi Zvaigžņu spēlē notika arī meistarības konkursi. Komandu meistarības konkursa finālā ventspilnieki Džamars Jangs un Stīvens Grejs kopā ar daugavpilieti Olgu Lakomko pārspēja vefiešus Dairi Bertānu un Kasparu Bērziņu, kuri startēja kopā ar daugavpilieti Kristīni Egli.

Finālā vefieši sešus precīzus metienus no sešām dažādām pozīcijām izdarīja minūtē 1,4 sekundēs, bet ventspilnieki bija vēl naskāki, uzdevumu paveicot 45 sekundēs.

Klubu konkursā komandas četriem dalībniekiem (spēlētājam, fanam, administrācijas pārstāvim un karsējmeitenei) vajadzēja spēlēt ofisbolu - no 3 m attāluma mest papīrgrozā aprakstītas un saburzītas A4 formāta lapas. Vistrāpīgākās rokas bija ventspilniekiem ar kluba valdes priekšsēdētāju Ralfu Pleinicu priekšgalā, kuri minūtes laikā to izdarīja deviņas reizes.

Foto: Romualds Vambuts

Vairāk foto apskatāmi ŠEIT

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: