Aizvadītajās trīs diennaktīs, laika posmā no 19.aprīļa plkst. 6.30 līdz 22. aprīļa plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Kurzemes reģiona pārvalde saņēma 27 izsaukumus – 14 uz ugunsgrēku dzēšanu, deviņus uz glābšanas darbiem, bet seši izsaukumi bija maldinājumi.

Sestdien plkst. 17.15 tika saņemts izsaukums uz Inženieru ielu, kur ugunsgrēks bija izcēlies piecstāvu dzīvojamā mājā. Notikuma vietā konstatēts, ka ēkas piektā stāva dzīvoklī deg sadzīves mantas 20 m2 platībā. Ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot autokāpnes, no degošā dzīvokļa nocēla cilvēku, kas tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās 12 cilvēki. Plkst. 19.26 ugunsgrēks likvidēts.

Svētdien plkst. 14.57 tika saņemts izsaukums uz Talsu ielu, kur divstāvu neapsaimniekotā ēkā dega atkritumi 1 m2 platībā. Plkst. 15.22 ugunsgrēks likvidēts.

Ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī dzēst ugunsgrēku, kur Jūras ielā divstāvu dzīvojamā māja uz plīts bija piededzis ēdiens 0,1 m2 platībā.

Aizvadītajās diennaktīs VUGD saņēma 136 izsaukumus – 46 uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā trīs uz kūlas ugunsgrēku dzēšanu, 56 uz glābšanas darbiem, bet 34 izsaukumi bija maldinājumi.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • 0
    Tā nu ir Pirms 1 nedēļas, 4 dienām

    Notikuma vietā ''kontaktēts''(???!!!), ka ēkas piektā stāva..............

  • 0
    Barons (Freiherr von ...) Pirms 1 nedēļas, 4 dienām

    Tā nu ir kung.
    Manam dōmat,ka ekš Portāl vairs neir Korektōr amat.Laikam taupišan dēļ,le zinat.

  • 0
    Tā nu ir Pirms 1 nedēļas, 4 dienām

    Baronlielskungs!
    Kādus gadus atpakaļ, te forumā bij viens tipāžs, ar segvārdu ''korektors''... . Bet... kautkur izčibēja.
    Tāpat kā te bij, cik atceros: krustmāte florence, beshenij karasj, u.c.....

  • 0
    Gārfilds Pirms 1 nedēļas, 3 dienām

    Jā, tiešām tādi bija. Labi, ka vairs nav.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: