Piektdien, 26. aprīlī, Ventspili atsevišķās vizītēs apmeklēs Latvijas Republikas aizsardzības ministrs Andris Sprūds ar pavadošo delegāciju, Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektore Baiba Šmite-Roķe un Saeimas pārstāvji.

Aizsardzības ministrs Andris Sprūds vizītes ietvaros viesosies Ventspils domē, kur paredzēta tikšanās ar Ventspils valstspilsētas pašvaldības vadību – domes priekšsēdētāju Jāni Vītoliņu, priekšsēdētāja 1. vietnieku sadarbības jautājumos Gunti Blumbergu, izpilddirektoru Aldi Ābeli, un dalība Ventspils Civilās aizsardzības komisijas sēdē. Pēc tikšanās domē viesi dosies uz Ventspils radioastronimijas centru Irbenē. Ministra vizīte Ventspils pašvaldībā ir daļa no plašākas reģionālās vizītes, kuras laikā plānots apmeklēt arī Nacionālo Bruņoto spēku un Zemessardzes objektus Kurzemē.

Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektore Baiba Šmite-Roķe vizītes laikā tiksies ar Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes vadību – domes priekšsēdētāju Jāni Vītoliņu, priekšsēdētāja vietnieku Aigo Gūtmani, izpilddirektora 1. vietnieku – Ventspils domes administrācijas vadītāju Kasparu Vitenbergu un izpilddirektora 1. vietnieci – Kapitāla pārvaldības nodaļas vadītāju Ritu Ozoliņu, apmeklēs koncertzāli “Latvija” un zinātnes centru VIZIUM, kā arī piedalīsies Ventspils Lielāko nodokļu maksātāju sveikšanas pasākumā.

Savukārt, delegācija no Saeimas, kuras sastāvā būs 14. Saeimas deputāts, Saeimas Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs Dāvis Mārtiņš Daugavietis, deputāta palīgs Andis Bāliņš, Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas locekle Ilze Vergina un Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas loceklis Mārtiņš Daģis, tiksies ar  Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja 1. vietnieku sadarbības jautājumos Gunti Blumbergu, Ventspils Sporta pārvaldes vadītāju Dainu Paipalu, SIA “Olimpiskais centrs “Ventspils”” valdes priekšsēdētāju Jurģi Liepājnieku un Sporta skolas “Spars” direktoru Matīsu Graudiņu. Vizītes laikā paredzēts apmeklēt Ventspils sporta infrastruktūras objektus, t.sk. Sporta nams “Centrs” svarcelšanas zāli un 3x3 basketbola laukumu, Ventspils Ūdens piedzīvojumu parku un Olimpiskā centra “Ventspils” sporta bāzes, kā arī tikties ar Valsts Ventspils 1.ģimnāzijas direktori Ievu Jurovu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: