Ceturtdien plkst. 16 Bērnu bibliotēkā risināsies kopā ar Ventspils Augstskolu veidotais pasākums “Mans draugs- kreilis”.

Pasākuma idejas autore ir Ventspils Augstskolas bibliotēkas vecākā bibliotekāre Margarita Molodcova, jo, "tā kā pār pasauli valda labroči, tad kreiļiem jādzīvo ar viņiem mierā un saticībā". Tāpēc viņai dzima ideja palīdzēt kreiļiem pielāgoties ikdienas dzīvei. Idejai atsaucās Ventspils Augstskolas studenti.

Interaktīvajā pasākumā “Mans draugs- kreilis” būs spēles, atjautības uzdevumi, interesanti jautājumi. Tiks izveidotas divas komandas- labroči un kreiļi, kuras sacentīsies prāta veiklībā un atjautībā. Vēlmi piedalīties šajā pasākumā ir izteikuši desmit Ventspils Augstskolas studenti- kreiļi. Viens no viņiem- Staņislavs Ivašins- piedāvāja tēmu esejai "Mans draugs- kreilis". Ar konkursā iesniegtajām esejām, kas rakstītas kā pasakas par kreiļu pārdzīvojumiem un piedzīvojumiem, varēs iepazīties arī skolēni- pasākuma dalībnieki.

Noslēgumā pasākuma dalībnieki izveidos kopīgu gleznu, kas vispirms būs apskatāma Bērnu bibliotēkā, bet pēc tam- Ventspils Augstskolas bibliotēkā. Visi pasākuma dalībnieki saņems balvas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: