Piedaloties zīmējumu konkursā, mazie ventspilnieki var iegūt ielūgumus uz projekta Brīnumskapis koncertu.

Trim bērniem pasākuma apmeklējums būs par velti, vienīgi jāiegulda mazliet izdomas un darba – jāuzzīmē savs brīnumskapis. Konkursu izsludina Brīnumskapja komanda sadarbībā ar portālu ventasbalss.lv.

Zīmējums jāsūta/jāatnes uz Ventas Balss redakciju Ventspilī, Saules ielā 10, līdz 7. aprīlim, norādot savu vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju. Trīs labāko darbu autori saņems ielūgumu 2 personām uz koncertu.

Projekts Brīnumskapis dodas turnejā pa visu Latviju. Ventspilī tas vērs durvis 14. aprīlī Kultūras centrā, un no skapja ārā nāks gan Kaķītis Laķītis, māsiņas Puteklītes un Simtkājītis, gan Kāmis un deju skolotāja Kode. Grupas Cosmos mūziķis Andris Sējāns aicina vecākus atcerēties pašiem savu bērnību un savus skapja stāstus. Piemēram, viņam paticis skapī meklēt kādu izkritušu monētiņu, lai pēc tam iemestu to krājkasītē. Tādēļ projekts Brīnumskapis neapšaubāmi ir svētki visai ģimenei. Turklāt mazajiem tajos nebūs tikai rāmi jāsēž, bet varēs dziedāt, dejot un visādi citādi iznesties. 

Kas tad īsti ir Brīnumskapis? Daudz jaukas mūzikas, labas dzejas, izjusta izpildījuma, krāsainu pārsteigumu, ko sagādājuši komponisti un mūziķi Ingus Ulmanis, Aigars Voitišķis, Andris Sējāns, Anrijs Grinbergs, dzejnieks Pēters Brūveris, vokālā pedagoģe Baiba Vanaga, māksliniece Kristīne Jurjāne.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: