Ventspils reģionālais nevalstisko organizāciju (NVO) atbalsta centrs sestdien no plkst. 11:00 līdz 14:00 Jaunrades namā organizē sadarbību veicinošu pasākumu uzņēmējiem un citiem interesentiem - „Iepazīsimies! Uzņēmēju NVO!”

Pasākumā varēs iepazīt Ventspils reģionālā atbalsta centra biedrorganizācijās apvienojušos Ventspils mazos un vidējos uzņēmējus – iepazīties klātienē ar dalīborganizāciju biedriem, viņu piedāvātajām precēm un pakalpojumiem.

Apmeklētāji varēs uzzināt par labiem mazā un vidējā biznesa attīstības paraugiem un, iespējams, rast radošas idejas un jaunus sadarbības partnerus .

Pasākuma „Iepazīsimies! Uzņēmēju NVO” laikā arī parakstīs Nodomu protokolu par sadarbību starp uzņēmēju interešu aizstāvības nevalstiskajām organizācijām.

Pasākumā piedalīties aicinātas Ventspils reģionālā NVO atbalsta centra dalīborganizācijas, Ventspils Domes pārstāvji, Ventspils Digitālā centra pārstāvji, Ventspils Biznesa inkubatora pārstāvji, viesi - biedrību sadarbības partneri no uzņēmēju atbalsta biedrībām “Tīne” ( Rīga) un "DIVA ROSA" (Liepāja).

Pasākuma laikā varēs iepazīties ar nevalstiskajām organizācijām, kuras ir iesaistījušās uzņēmēju interešu aizstāvības jautājumu risināšanā, kā arī iegūt informāciju par šo organizāciju darbības principiem, sasniegumiem, mērķiem un atbalsta pasākumiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: